Üles seati 15 kandidaati: Riigikogu esimees Ene Ergma, RP Juventuse kandidaat Carmen Kass, sotsiaalminister Marko Pomerants, Riigikogu põhiseaduskomisjoni esimees Urmas Reinsalu, Riigikogu liikmed Ela Tomson ja Reet Roos, Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson, Riigikogu liige ja europarlamendi vaatlejaliige Eiki Berg, Riigikogu liige suursaadik Tiit Matsulevitš, erakonna aseesimees ja Riigikogu liige Jaanus Rahumägi, Riigikogu liige Tiit Niilo, erakonna Narva piirkonna esimees Nikolai Golubev, Tallinna linnavolikogu RP fraktsiooni aseesimees ja erakonna aukohtu liige Toomas Tauts, Tallinna linnavolikogu RP fraktsiooni ning erakonna volikogu liige Imre Rammul ja Res Publica Harjumaa piirkonna juhatuse liige Art Kuum.

Res Publica kandidaadid juunis toimuvatel europarlamendi valimistel selguvad 27. märtsist 4. aprillini toimuvatel sisevalimistel, teatas Delfile erakonna pressiesindaja.

Sisevalimiste kandidaadid võtavad osa ka erakonna piirkondlikest üldkogudest, mis toimuvad 18.03 Võrumaal, 22.03 Valgamaal, 25.03 Jõgevamaal, 28.03 Lääne-Virumaal, 29.03 Tartus, 31.03 Tartumaal ja Raplas, 01.03 Harjumaal, 03.04 Pärnumaal ja Hiiumaal, 04.04 Narvas ja Ida-Virumaal, 06.04 Järvamaal ja Tallinnas, 17.04 Saaremaal.