Sündmusega seotud Cafe Amigo töötaja on töölt uurimise ajaks kõrvaldatud. Samuti ei teeninda Sokos Hotel Viru uurimise ajal juhtumiga seotud Skorpioni ja K-Grupi töötajad, teatas ööklubi Delfile.

„Cafe Amigo on olnud Tallinna ööklubi, mis on siiani sõbralikult avatud kõikidele inimestele, olenemata rahvusest ja vanusest,” ütles Sokos Hotel Viru tegevjuht Outi Välimäki. „Seda, kuidas selline asi sai juhtuda, uurib praegu politsei, kellega juba teeme igakülgset koostööd. Vabandan Eesti avalikkuse, kõikide meie klientide ja töötajate ees.”

Turvaruum, kus konkreetne juhtum aset leidis, on pidevalt turvakaamera jälgimise all. Tegu on ruumiga, kuhu saadetakse politsei tulekuni ostukeskuse, hotelli ja ööklubi korrarikkujad ning agressiivsed kliendid. Turvaruum kuulub Viru keskusele, kuid vastavalt kokkuleppele kasutavad seda ka hotell ja ööklubi.

„Turvaruumis toimuvat salvestab Viru keskusele kuuluv valvekaamera ja salvesti. Viru keskust valvav turvafirma ei teeninda hotelli ega ööklubi, seetõttu ei ole Cafe Amigo ega hotelli juhtkond siiani Postimehes toodud videolinti näinud,” teatas klubi.