"Hurraa! Eesti parlament pooldas just esimest LGBT inimestele teistega võrdsed õigused andva seaduse vastuvõtmist selles regioonis, häältega 40 poolt ja 38 vastu. Õnnitlused Eestile!" säutsus Fry.

Fry kontol on peaaegu 8 miljonit järgijat, millega ta on üks enimjärgitud isik Twitteris. Kahtlemata on tema säuts hea reklaam Eestile.

Fry kirjeldas hiljuti Briti ajalehes The Independent, kuidas USA ja Vene kristlased on loonud kummalise liidu, et võidelda Eesti geide õiguste vastu ja imestas selle üle, et nii edulises riigis on olnud võimalik, et äärmuskristlased on oma retoorikaga suutnud kooseluseaduse vastu nii palju vaenulikkust õhutada.

"See on tulevikku suunatud, jõukas, mitmekesine, kultuuriliselt, usuliselt ja rassiliselt salliv riik, mis identifitseerib ennast Põhjamaana, mitte Balti riigina," kirjutas Fry.

"Ent mis siis juhtus? Maailma Perede Kongress (WCF), mis on USAst alguse saanud evangelistlik rühmitus ning on teinud juba piisavalt palju Uganda hävitamiseks, lõi mesti Kremliga ning paiskas Eestissse portsu raha, mis kulus riigikogu saadikutele kümnete tuhandete ähvardava sisuga ja vihaste spämmkirjade saatmiseks. Samuti trükiti selle raha eest igasse Eesti kodusse saadetud brošüürid, mille sisuks homoseksuaalsuse kõrvutamine pedofiiliaga ning mis pajatas sellest, kuidas homoseksuaalsus on dekadentlik Lääne eluvalik ning seab ohtu kogu maailma kodanikud," imestas Fry tookord, kes täna avaldas oma heameelt kooseluseaduse vastuvõtmise üle Twitteris.