Ühel Tite kontodest väidab mees, et on sündinud New Yorgis. Eesti Päevalehe loost tuleb välja, et Tite kasutas naistele lähenemiseks erinevaid profiile ja strateegiaid. Ameerikapärase nimega naistele rääkis mees, et on on sündinud New Yorgis; kui tegu oli näiteks vene nimega, siis oli ta ema väidetavalt venelanna jne.

„Esi Kelly“ nime kandvat Facebooki kontot kasutaski Tite nähtavasti ameerika naistega suhtlemiseks. Kontol on mitmeid pilte, mis portreteerivad tema luksuslikku elustiili. Ühel pildil on näha kaunitare klubis šampanjat rüüpamas. Tite ise iseloomustab vaatepilti nii: „we are in vip“ (kirjaviis siin ja edaspidi muutmata).

Lisaks leiab Tite kontolt pildi, millel on kujutatud kopsakat 50 000 euro suurust rahapakki, pealkirjaks „2 much money“, seda on kommenteerinud ka üks sõpradest, kellele visuaal nähtavasti meeldib: „big guy pls I luv dat money“.

Samuti leiab Tite kontolt paar audiovisuaalset jäädvustust. Ühes, ligi kolmeminutilises videos sööb „Esi Kelly“ küpsist ja räpib samal ajal a capella. Teine kujutab teda lihtsalt arvuti taga istumas.

Lisaks meeleolukatele piltidele ja videotele on Tite enda meeleseisundit väljendanud ka erinevate staatustega. Näiteks leiab sõnameistri kontolt järgmiseid tekste: „who fined a wife fiend good thing in life and dont do bad to you wife“, „is a new day , this my My Time“, „people don't know what there have until they lost it“.

Lisaks „Esi Kelly“ nime kandvale kontole tegutseb Tite Facebookis ka „Nelly Kelly“ konto alt, mis on ilmselt see konto, mille kaudu Tite Eesti tüdrukutega suhtles. Ka siin on näha hulgaliselt pilte Titest koos sõpradega ning niisama peegli ees poseerimas.

Mingil arusaamatul põhjusel on Tite ühes, 2012. aastal tehtud postituses kirja pannud ilmselt spordiga seotud saksa nimega isikute telefoninumbrid ja meiliaadressid. Nimekiri suvalistest telefoninumbritest on nii pikk, et lõhuks keskmise nutifoni.

Lisaks on Tite avaldanud ühe staatusega armastust kellelegi nimetule kallimale: “i love my baby ,that my baby, i well do my baby good.“ Kellest jutt käib, jääb siinkohal selgusetuks, aga selle põhjal, mis mehe tegemistest seni teada on, võib arvata, et antud tekst oli pigem mõeldud mitmele „baby“-le korraga kui ühele kindlale südamedaamile.

Mõlemale kontole on mees 2013. aastal lisanud ka järelhüüde enda kadunud isale, kus räägib muu seas ka enda unistustest, mille juures sooviks ka oma isa toetust tunda. Märkimisväärne on postituse juures see, et seda on laikinud kaks eesti nimega kaunitari, kellest ükski ei ole seotud konkreetse Peruu juhtumiga. See annab taaskord märku mehe suurest haardest neidude värbamisel.

Eesti Päevalehes ilmunud loo järgi käiski Tite suhtlus kõigi naistega sama rada pidi: kõigepealt ütles ta naisele, et avastas tema pildi Facebookist, ja avaldas soovi edasi suhelda. Seejärel leidis ta ohvritega sideme vastavalt nende päritolule. Alguses oligi Tite väga romantiline, ent pakkus õige pea naistele reisides teenimise võimalust.

Nii püüdis Tite võrku eestlanna Gled-Airiini, kelle meelitas Hispaaniasse puhkama. Ehkki naine keeldus Tite poolt pakutud „töövõimalusest“, vahendas ta hiljem Peruus kinni peetud kahe teise eestlanna suhtlust narkoärimees Titega.

Kui kahele narkokuriteos süüdi mõistetud eestlannale määrati Peruus karistuseks kaheksa aasta pikkune vangistus, otsustas Eesti kohus meest karistada poole vähemaga.