Mees on lotomängija juba paar aastat, kuid tavaliselt ostnud Viking Lotto pileteid. Nüüd ostis ta Bingo Loto pileti eelkõige suure jackpoti tõttu ja kohe tuli ka miljonivõit, teatas Eesti Loto turundusjuht.

Lotovõidust sai ta teada täna hommikul piletit kontrollides ning oma lähedastele ta sellest veel rääkinud ei ole. Perele plaanib ta rääkida aastavahetusel koos heade soovidega uueks aastaks.

Võidetud raha eest soovib ta kindlasti aidata oma sugulasi, sõita puhkusele soojale maale ning ära maksta ka alla miljoni krooni suuruse kodu soetamiseks võetud laenu. Kindlasti on plaan osa rahast investeerida ka muretuma pensionipõlve heaks ning osa raha anda heategevuseks. Täpsemaid plaane hakatakse tegema koos perega.

Tegemist on 51. Bingo Loto miljonäriga, kokku on Eestis 97 lotomiljonäri. Viking Lottoga on Eestis miljonäriks saanud 32 inimest. Lisaks rahvusvahelisele jackpotile on Viking Lottol ka Eesti võidutasand 5+1, milles sellel kolmapäeval võitjat ei selgunud ning kuna tegemist on rahvusvahelise lotomänguga, siis kandub ka sel korral kogunenud võidufond edasi järgmisele loosimisele. Järgmiseks loosimiseks on ennustatav 5+1 võidusumma juba 800 000 krooni.