Eesti Loto teatel osutus võitjaks Harjumaal elav keskealine naine, kes töötab hariduse vallas ja kelle peres kasvab kaks poega.

Veel Eesti Lotosse võitu vormistama tulles ei suutnud naine oma suurt võitu uskuda: "Raha läheb ju ikka sinna, kus raha juba ees. Meie peres pole kunagi raha olnud!".

Naine ise ei pea end väga aktiivseks mängijaks, kuid kui pileti ostab, siis ikka Bingo ja Keno Loto loosimisteks. Keno Lotoga on ta võitnud erinevaid väiksemaid võite, ka 12.juunil võitis naine lisaks Bingo peavõidule Keno Lotoga 10 eurot.

Seekordse võidupilet oli naine ostnud internetist.

Võidetud summa eest plaanib pereema muuhulgas korda teha vana kodumaja – see on olnud ta ammune, kuid seni täitumata unistus.

Lisaks võlgade ja järelmaksude tasumisele soovib naine osa summast jätta ka lähemate sugulaste abistamiseks. Võib-olla ka reisida, sest siiani ei ole ta seda endale ega oma perele lubada saanud.

Praktilise meelega naine usub, et suudab raha kasutada mõistlikult nii, et seda jaguks ka pikemaks ajaks.

2013. aasta esimesel neljal kuul on Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks maksnud üle 2,8 miljoni euro. Võitudena on makstud välja üle 8 miljoni euro.