4. aprilli telesaates "Suur lotokolmapäev" loositi välja järjekordne Bingo Loto suurvõit summas 463 016,61 eurot ehk üle 7,2 miljoni Eesti krooni. Võidupilet osteti OG Elektra Rakke kauplusest.

Võitjaks osutus keskealine Lääne-Virumaalt pärit ehitusega tegelev mees.

Tegemist on Eesti ajaloo seni suuruselt üheksanda võidusummaga.

Paar Bingo Loto piletit on mees ostnud igaks loosimiseks ning telesaadet "Suur lotokolmapäev" vaatab igal võimalusel. Kuna kõiki pileteid teleri eest kontrollida ei jõua,kirjutab ta telesaatest alati võidunumbrid üles, et hiljem oleks aega rahulikult pileteid kontrollida. Sellel korral oli mehel võidu suhtes hea tunne juba siis, kui veel paar võidunumbrit märkimata oli. Võitu tähistati vaikselt oma perega juba samal õhtul. Lotot on võitjal plaanis edasi mängida.

Mida võidetud suure rahasummaga tegema hakatakse, ei ole võitja veel otsustanud. Plaanis on kodu remont, mis varem rahalistel põhjustel võimalik ei olnud. Mõttes on ka oma ehitusfirma loomine.

Töö tõttu palju reisinud mees lubas, et lotovõidu eest minnakse reisile kogu perega. Reisi sihtkoht ei ole veel teada, kuid see otsustatakse perega ühiselt.