Viimaste andmete põhjal esineb Dave Benton Watergate’il koos ansambliga La Ment, nagu oli kokku lepitud ka varem sõlmitud lepingus, teatas Delfile Watergate. Lisaks sooloprogrammile esitab temagi eurolaulu. Päev varem esineb samal laval Tanel Padar.

Kuna Bentoni esindaja Lauri Laubre välistab euroduo koosesinemise, on veefestivali publikul erakordne võimalus näha üht laulu kahel päeval eraldi esitustes ning hinnata eurokangelaste uusi lavapartnereid.

“Usun, et publiku jaoks on see üks meeldejääv ja positiivne elamus,” tunneb Watergate’i peakorraldaja Priit Valkna heameelt meeste esinemisest samal festivalil. ” Loodame, et see aitab kaasa ka tekkinud lahkhelide kiiremaks lahendamiseks sooviga neid tulevikus ikkagi koos esinemas näha.”

Laupäeval veefestivali pealaval üles astuva Tanel Padariga laulab võidulaulu “Kuldse Trio” solist ja näitleja Sepo Seeman. Pühapäeval on samal laval euroduo teise poole Dave Bentoni duetikaaslaseks soome muusik Jay Day.

Eurolaulu esitused muudab autentseks asjaolu, et need kõlavad otse ehk live’ina. Põhjuseks soov mitte minna vastu vastuollu laulu fonogrammi õiguste omanikuga.

Kumbki artist annab ka oma soolokontserdi.