Kevadel avatud internetikeskkonnaga on praeguseks liitunud seitse Tallinna, Tartu, Rakvere ja Haapsalu autokooli ning veel kolme kooliga on sõlmitud eelleping, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kui harilikult kaasneb liikluskooli kohustusliku programmi läbimisega hulk teooriatunde, siis Teooria.ee soovib õpilaste mugavaks teenindamiseks pakkuda autokoolidele võimalust koolitada huvilisi veebi kaudu. Oma juhendajaga kohtub õpilane avaloengus, konsultatsioonitunnis ja autokooli teooriaeksamil. E-kooli kursused on võrreldes klassiloengutega õpilasele soodsamad, sõltuvalt autokoolist 15-25 protsenti.

Eksamiteks valmistudes saavad keskkonda kasutada ka need, kes autokoolis juba klassitundides käivad — vastavalt õpilaste vajadusele pakutakse eri pakette.

Teooria.ee tegevjuhi Mihkel Vaasa sõnul on e-õppe eeliseks paindlikkus — loenguid saab vaadata ning teste harjutada millal ja kus tahes.

Teooria.ee-s on kaetud kogu B-kategooriale (sügisest ka A-le ja C-le) kohustuslik õppematerjal interaktiivsete videoloengute vormis ja ka ligi paarkümmend 3D-liiklussituatsiooni Tallinna keerukamatest ristmikest, järgmiseks valmivad 3D-lahendused Tartu ristmikest.