Järgmisel nädalal algab suur teedeehitus ning selle käigus suunatakse Peterburi teel Loo ja Maardu vahelisel lõigul liiklus ümber Tallinna sisenevale sõidusuunale.

Pahased autojuhid on kommentaariumides juba märkinud, et selle sõidusuuna kvaliteet on alla igasugust arvestust ning auto tervise huvides oleks ümbersõiduks olnud parem valida Tallinnast väljuv sõidusuund.

Maanteeameti esindaja sõnul peaks aga vastav sõidusuund lapitama selle nädala jooksul.

"Probleem kehvas olukorras Tallinna siseneva sõidusuunaga, kuhu liiklus järgmisel nädalal seoses tee-ehitustöödega suunatakse, peaks lahenduse saama juba sel nädalal," ütles maanteeameti avalike suhete osakonna spetsialist Allan Kasesalu Delfile.

"Selle teelõigu hooldaja Üle OÜ on saanud korralduse korrastada kõnealune lõik veel sel nädalal ja edasi vastutab antud teelõigu korrashoiu eest juba ehitaja, see on AS Merko Ehitus."

"Samas on oluline teada, et antud teelõiku ei renoveerita, vaid lapitakse liikluseks ohtlikud augud. Kiirusepiirang saab seal olema 50km/h," täpsustas Kasesalu.

Uuest nädalast korraldatakse liiklus ümber Peterburi teel Loo ja Maardu vahelisel lõigul, kus algab poolteist aastat kestev seitsme kilomeetri pikkuse teelõigu renoveerimine.