Vahetult pärast õnnetust toimetati Pikkmets PPA lennusalga kopteriga Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Politsei ütles siis, et ATVl sõitnud lapsel oli jalgrattakiiver peas, aga Pikkmetsal kiiver puudus.

"Vallavanema organism võitles vigastustega, kuid kahjuks olid need liiga suured ning täna, 29. septembril lahkus ta meie hulgast. Lääneranna Vallavalitsus ja Vallavolikogu avaldab kaastunnet Mikk Pikkmetsa lähedastele ning jääb teda mälestama," teatas vald.

Eesti piirkondlike arendusorganisatsioonide esindaja Eesti Leader Liit jagas ühismeedias järelhüüet. "Täna tuli erakordselt kurb uudis Mikk Pikkmetsa surmast. Kõigi oma kohustuste kõrvalt jõudis Mikk võtta enda peale veel ka Pärnu Lahe Partnerluskogu juhatuse esimehe rolli ning esindada kõiki tegevusgruppe Leader tulevikku kujundavas töörühmas," kirjutati Facebookis.

"Tema kogemused ettevõtja ja omavalitsusjuhina pakkusid võimaluse mõista erinevaid vaatenurki ja hoida tasakaalu teravamateski aruteludes. Ja muidugi oli ta lihtsalt muhe kaaslane, alati heatahtlik. Väga raske on seda kirjutada mineviku vormis, veel raskem mõelda teie peale, Miku pere — olge hoitud," lisas Eesti Leader Liit.

Jaga
Kommentaarid