Atonen ütles aripaev.ee-le, et asub Tavidi nõukogus ettevõttele uut visiooni välja töötama.

Kuigi Atonen oli hiljuti teatanud, et loobub poliitikukarjäärist, jätkab ta siiski ka Riigikogus. “Loodan need kaks ülesannet ühitada ja vaatan 3-4-5 kuu pärast, kuidas sellega hakkama saan,” ütles ta. “Võib-olla tuleb siis poliitikast loobuda, kuid seda on veel vara öelda.”

Atoneni sõnul ei ole töö Tavidi nõukogus sugugi vähenõudev. Ettevõte tahab end ümberpositsioneerida ja selleks on vaja luua täiesti uus platvorm.

“Oleme juba mõnda aega otsinud võimekat inimest, kes hakkaks tegelema firma ümberprofileerimisega valuutavahetusfirmast investeerimiskulla müüjaks,” kommenteeris AS Tavidi nõukogu esimees ja ettevõtte omanik Alar Tamming. “Tegime Atonenile ettepaneku asuda Tavidi nõukogu liikmeks ning ta otsustas meie pakkumise vastu võtta.”

“Mul on hea meel oma teadmistega kaasa aidata AS Tavidi arengule. Kindlasti on tegemist huvitava väljakutsega,” lausus Meelis Atonen.

AS Tavid on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis omab esindusi lisaks Eestile ka Lätis, Soomes ja Rootsis. AS Tavid tegeleb valuutavahetuse ja investeerimiskulla müügiga. Aastal 2008 on plaanis avada esindus ka Taanis.

Alar Tamming on Reformierakonna sponsor. Eelmisel aastal annetas ta erakonnale veerand miljonit krooni.