“Kinnitan kätt südamele pannes, et mul pole Jänksi kohukesega midagi ühist. See on juhuslik kokkusattumus!” ütles Astok SL Õhtulehele.

Siiski tunnistab reformierakondlane Astok, et tegelikult tellis ja kleepis ta Jänksi kohukese reklaamid autole vastukaaluks K-kohukese reklaamile. “Meie aga aitame reklaamida oma lemmiktoitu. Minu peres söövad lapsed Jänksi kohukesi. Eriti meeldib neile pohlamoosi ja küpsisega maius! Tegelikult pole Jänks erakonna sponsor, kuid reklaam aitab kindlasti tuletada meelde, kes on Tartu linnapea ja kes ka tulevikus peab olema linnapea,” sõnas Astok. Seega teeb abilinnapea reklaami justkui kaaserakondlasest linnapeale Laine Jänesele.

Lisaks Jänksi reklaamile pani Astok autole ka Oravakese kompvekkide kleepsud. Teadupärast on orav Reformierakonna sümbol. “Oravakese kommid kuuluvad mu lemmikute hulka!”

Astoki sõnul tahab ta kleepsudega näidata avalikkusele, et kui keegi peab vajalikuks mõelda välja mõni kaup, mida saaks erakonna huvides ära kasutada, pole see kuigi keeruline.