Nädala alguses olnud tugevavad tuuleiilid tõid esile selle, mis on mäda. Tallinnas Tõnismäel kukkus vana ning ilmselgelt seest tühjaks mädanenud puu peale ühele noormehele, Tartus murdus üks puu Tartu Ülikooli peahoone juures ning purustas murdudes paar akent.

Edgar Savisaar võttis oma sünnipäeval õnnitlusi vastu seekord mitte Raekojas nagu eelmisel aastal, vaid linnavalitsuses. Abilinnapea Kalle Klandorf kinkis meerile uue portfelli.

Kuidas linnapea ennast sünnipäeval tunneb? Vaata videost!


Praegu on olemas vaid makett. Tallinna Ülikooli uus hoone sai sel nädalal nurgakivi.

Kolmapäeval oli Tallinna kesklinnas, vanalinnas ja Kadriorus tipptunni ajal ulatuslik elektrikatkestus: seisid trollid ja trammid. Esialgse hinnangu kohaselt vigastati kaableid Narva maanteel asuval ehitusobjektil teostatud puurimistööde käigus. 


Enne kui pühapäeval saadi avada ökosaar-kohvik, oli vaja tehissaar Tallinnas Kalasadamasse kohale toimetada. Suur metallalus pukseeriti sadamase. Punane kahekordne buss hakkab tööle aga kultuuripealinna infopunktina. 


Estonian Airi uus juht on Tero Taskila, kelle sõnul on ettevõtte esimene eesmärk jõuda kiirelt kasumisse. Loe lähemalt Delfi Majandusest!


Lastekaitsepäeval näitas Eesti Toidupank mündikampaania käigus kogutud raha eest soetatud kaubikuid. Kaubikute esitlusel oli kohal ka üks mündikampaania patroone Kristina Šmigun-Vähi.


Korvpalli hooaja pidulikul lõpetamisel tunnustati selle hooaja parimaid. Korvpallitreeneritel Andres Sõbral ja Indrek Visnapuul oli arvatavasti nii mõndagi arutada ning ehk ei olnudki neil sel hooajal põhjust rõõmustada. Eelmise aasta hõbemedalimehed Tarvast jäid tänavu ju sootuks neljandaks ning Tartu Rockil tuli loovutada tiitel Kalev Cramole.

Eestit külastas Monaco vürst Albert II. Pildil meie presidendipaari viimased kiired ettevalmistused enne vürsti saabumist.

Monaco kuningapaari auks korraldati pidulik õhtusöök Estonias. Vaata pilte õhtusöögile saabujatest!

Tallinna vanalinnas avatud Grace Kelly pinki proovisid esimesena prints Albert ja ärimees Urmas Sõõrumaa koos naisperega.

Selle nädala märksõnaks olid kindlasti ka elektriautod. Eesti-Monaco
elektriautode ralli eel tutvustati erinevaid elektriautosid ka
inimestele. Mine tea, kui täna vankris maailma uudistav kodanik suureks
kasvab, on elektriautod niivõrd igapäevane asi, et neid eraldi enam
kellelegi tutvustama ei pea?

Seda, et elektriautod tavalisele kuidagi kiiruses allajäävad, kartma ei pea.

Suviselt soojale ilmale pakkusid vaheldust ka tugevad tuuled. Mere kohale moodustus neljapäeval aga üks õige kummaline pilv, mis raske seinana linna poole liikus ning siis hajus. 

Niisama ilusa ilma nautlejaid oli aga palju. Suvise jalutuskäigu vanalinnas võttis ette Arvo Pärt.

Kes randa minna ei viitsi, võib päevitada ka kesklinnas?  Kaunist
suveilma nautis keset Tallinna asuvas Tammsaare pargis saates "Selgeltnägijate
tuleproov" osalenud Indrek Leibur.

Nädalavahetuse kõige kummalisem võistlus toimus Väike-Maarjas. Naistekandmisvõistlusele olid tulnud oma võistkondadega ka mitmed poliitikud erinevatest erakondadest. Loomulikult enim pälvis tähelepanu ninasarvikukostüümis mehe seljas võistlusraja läbi teinud keskerakondlane Siret Kotka. 

Reedel kaotas Eesti Itaaliale jalgpallismängus 0:3. Tore on aga see, et Eestis levib tore tava veeta jalgpalli vaatamine koos sõpradega. Delfi käis jalgpalli vaatamas koos kutsutud seltskonnaga Rotermanni kvartalis ja jalgpallisõprade traditsioonilises kogunemiskohas baaris Woodstock.

Eesti lipp sai sel laupäeval juba 127. aastaseks. Lipu pidulikule heiskamisele kell 7 hommikul elasid kaasa lippudega varustatud eestlased.

Pärnamäel jäeti viimast korda hüvasti 51-aastaselt meie hulgast lahkunud näitlejanna Angelina Semjonovaga, kes suri 30. mail.
Hüvasti tulid jätma Angelina kursuse- ja töökaaslased, sõbrad ning sugulased. 


Kunstiakadeemia korraldatud suur ERKI moeshow ärgitas noort ja värsket moodi suurele lavale. Õhtu oli pikk: kollektsioone oli mitukümmend!


Pühapäeval on FISi dopingukomisjoni ja Andrus
Veerpalu toetusgrupi vaheline telefonikonverents, kus Eesti poolelt
jagavad selgitusi viis inimest.
Pingelise telefonikonverentsi eel käis Andrus Veerpalu oma kodukohas rullsuusatamas.