Jaanus Rahumäel tuli sel esmaspäeval anda aru riigikogu korruptsioonivastase seaduse kohaldamise komisjonis, kus tal tuli esitada uus majanduslike huvide deklaratsioon. 

“Deklaratsioon rahuldas meid," kinnitas riigikogu korruptsioonivastase seaduse kohaldamise komisjoni esimees Jaanus Marrandi Delfile.


Esmaspäeval oli ka soomlaste iseseisvuspäev. Need, kes seda Eestis tähistasid, läksid laevale tavapärase Eestist lahkumise varustusega.

Teisipäeval avati Tallinna piiri ääres Harkus uus tehas - üks Eesti suuremaid kalatöötlejaid M.V Wool avas arenduse,mida on planeeritud juba 2006. aastast peale. Uued tootmisliinid hakkavad tootma ka kaht firma omanike isiklikku kalarooga. Pildil tegelevad tehase piduliku lindilõikmisega kalatehase omanik Mati Vetevool ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. 


Kus siis on maailma vanima jõulupuu sünnikoht - Tallinnas või Riias? Kuusesõjas Lätiga surma küll ei saa, aga väikesed vigastused on näiteks lumega võideldes kerged tulema. Jüri Kuuskemaa vigastas oma kätt aga autot lumest puhtaks rookides, kui see õnnetult autoukse vahele jäi. Ja vanim kuusepuu pidi olema lõppkokkuvõttes hoopis Liivimaal.


Jõuluvastuvõttude hooaeg on alanud. Ka USA suursaadik kutsus külla nii teised suursaadikud kui mitmed kohalikud kultuuriinimesed. 


Tennisistide Masters cupi pressikonverentsil võis näha kodumaiste tennisistide paremiku ühe laua taga.


Ivo Nikkolo esinduspoes tutvustasid Anni Arro ja Epp-Maria Kokamägi enda disainitud kleiti Ivo Nikkolo kollektsioonis. Varem on tuntud naistest samal moel disaininud kleidi presidendiproua Evelin Ilves ja Anu Välba. Üllatuslikult tuli moeetendust kaema ka kodumaale passi uuendama sõitnud supermodell Karmen Pedaru.


Statoil tõstis sel nädalal ootamatult kütuse hinda ligi krooni võrra, aga oli sunnitud konkurentide survele alla vanduda ja algset hinda langetama. Statoili tanklate hinnavõrdlusest Baltimaade pealinnades selgub, et viimase nädalaga on mootorikütuste hind kõigis kolmes Balti riigis tõusnud. Tallinnas tõusid kõik mootoribensiinide hinnad 30 sendi võrra liitri kohta ja diislikütus 20 senti liitri kohta.

Neljapäeval toimus kaks tundi kestnud päästjate meeleavaldus. Päästjad vilistasid meeleavaldusele tulnud peadirektor Kalev Timbergi välja, kuid Timberg sattus ka ise täbarasse olukorda, lume sees libisedes.

Neljapäevast alates oli eestlastel aga vaid üks mure: lumetorm Monika kogus tuure ning Lõuna-Eestist alguse saanud lumetuisk jõudis sama päeva õhtuks ka Ida-Virumaale ja Tallinnasse.

Tartu-Tallinna maanteel rajab endale läbi lumetuisu teed suur veoauto, mille katusele on kirjutatud "Tormituul". Väga sümboolne.

Peterburi tee oli peaaegu et läbimatu.

Padaorust päästetud lumevangid said peavarju Viru-Nigula spordihoones.

Veel ka laupäeval olid 11 autot Raasiku-Kostivere teel lumevangis.

Anu Saagimi jõulukink eestlastele oli aga fotoseeria ajakirjas Playboy.