“Ma siiralt usun Äripäeva, luban olulisemast eesmärgist lähtuda — selles, et lugeja meid armastaks. See saab mu tegevuse läbivaks sihiks olema,” kommenteeris värske peatoimetaja.

“Meelis, Raimo ja Aivar on peatoimetaja rollis olnud juba paremad kui mina ja minu kompetents on muutunud väiksemaks. Kui luua väga tugev toimetuse juht, kes ei pea mõtlema Albertile (aripaev.ee kasutatav programm) ega Ukraina turule, siis see tuleks Äripäeva paberlehele kasuks. Valikut tegin nii — panin suurele kolm nime ja hästi suure hulga plusse ja üllatavalt vähe miinuseid, ” kommenteeris ametipulka üle andev Igor Rõtov.

Igor Rõtov on olnud 15 aastat Äripäeva peatoimetaja. “Peatoimetaja on väga uhke olla. Peatoimetajaid on paarikäe sõrmedel üles lugeda Eestis. Peatoimetaja on inimene, kes kannab endas ausa ja kartmatu vaba ajakirjanduse väärtust. Peatoimetaja esindab seda väärtust ka avalikkuse silmis. Ma ei tea, kui hästi, või halvasti mina sellega hakkama olen saanud. See roll on tähtis ja muutub tulevikus veel tähtsamaks,” kommenteeris Rõtov.