Ärimees Andrus Sukles pani kadunud.ee portaali üles kuulutuse, otsides inimest, kes suudaks Tullio Libliku firmalt Saarte Investeering välja nõuda arbitraazhikohtuga määratud raha ning ka dokumendid Pärnu lähedal asuva kinnisvaraarenduse kohta. Lahenduse leidjale lubas Sukles 4,3 miljonit krooni.

“Siin käies oli Sukles väga rahumeelselt häälestatud,” rääkis Kaaret. “Ta oli meelestatud probleemi lahendama.” Kaaret lisas, et praegune Suklese vahuistamine tundub talle kummaline. “Kahtlust pole, Liblikul on mõjuvõimu,” nentis Kaaret.

Tema sõnul on Suklese soov saada Libliku firmalt Saarte Investeering kätte raha ja dokumendid igati õigustatud, kuna tegemist on arbitraazhikohtu otsusega, mida Libliku firma pole täitnud. “Me ei saa enne võtta kuulutusi üles, kui selleks pole juriidilist alust,” kinnitas Kaaret Suklese nõude vettepidavust ja tuginemist kohtu otsusele.

Probleem Suklese nõudel Libliku vastu on asjaolu, et arbitraazhikohtu otsused pole avalikud ning seega ei saa Sukles ka oma nõuet lähemalt avalikkusele selgitada. Siiski on teada, et Suklese firma MaxKinnisvara nõude suurus Saarte Investeering vastu on 14 miljonit krooni.

Suklese teade kadunud.ee portaalis on järgmine:

4335600 krooni läbirääkijale, kes räägib läbi täitedokumentidest tulenevat nõuet mittetäitva OÜ SAARTE INVESTEERING juhatuse liikme TULLIO LIBLIK’ uga, isikukood 36411120012, ning saavutab temaga kokkuleppe Hirvepargi arendusprojekti majandusaastate aruannete (2005a.; 2006a.; 2007a.; 2008a.; 2009a.) esitamiseks, tulude väljamaksmiseks ja projekti tulevikuosa jagamiseks või võõrandamiseks, lisaks isikliku käenduse andmiseks rahaliste kohustuste täitmisel seltsi ees.