"Kandideerin Ida-Virumaal, mille arengupotentsiaal ning väärtus Eesti jaoks on tohutud, kuid viimastel aastakümnetel jäänud suuresti kasutamata ja tähelepanuta," ütles oravapartei valimisnimekirjas järsu kukkumise teinud endine politseijuht.

Antropov toetab enda kinnitusel IRLi ministri juhtimisel koostatud tegevuskava Ida-Virumaa arengu edendamiseks. „Ida-Virumaal on aastakümneid kaevandatud põlevkivi ning toodetud sellest elektrit ja sooja, arenemas on tuuleenergia ja biokütuste tootmine. Kodumaist energeetikatööstust tuleb säilitada ja arendada, et tagada Eesti energiajulgeolek mõistliku hinna ja mitmekesisusega," ütles ta.

Antropov ütles pärast valimisnimekirjade avalikustamist "Aktuaalsele kaamerale", et nii nagu paljud teised riigikogu liikmed avastasid ühel hommikul, et selle piirkonna asemel, kus on kõvasti tööd tehtud, on nad asetatud hoopis teise valmispiirkonda, oli ka talle valimisnimekirjades üllatus. "Nii oli ka minuga, kus ma avastasin, et ma pole üldse kandideerijate nimekirjas," tõdes Antropov.

2006. aasta sügisel Reformierakonda astunud Antropov kandideeris 2007. aasta valimistel Lääne-Virumaal ning kogus sealt 2085 häält. Riigikokku pääses ta 2009. aasta suvel Euroopa Parlamendi liikmeks valitud Kristiina Ojulandi asendusliikmena.

Enne seda töötas Antropov aastatel 2005-2009 Paldiski Sadamate AS-i juhatuse esimehe ning 2003-2005 politseiameti politseipeadirektorina.