„On uskumatult küüniline, kui linnavalitsus väidab, et tegeleb linlaste eluasemeprobleemidega, andes oma töötajatele tegevusloata panga kaudu maksumaksja raha eest eluasemelaenu. Samal ajal saadab parteitööga hõivatud Lasnamäe linnaosa vanem erakonna esimeest Moskva reisil, lastes puudega tütart kasvatava ema hoolimatult tänavale tõsta,“ avaldas Liivat nördimust.

Samuti juhtis ta tähelepanu, et lisaeelarve kolmandal lugemisel ei toetanud linnavalitsus ühtegi opositsiooni muudatusettepanekut. „Kui tegevusloata Ühistupangale leiti esimese lisaeelarvega viis miljonit ja teise lisaeelarvega miljon eurot, siis näiteks Külli Urbi ettepanekut eraldada Tallinna Laagna Lasteaed-Põhikooli erivajadustega lastele kiikede soetamiseks 3500 eurot ei pidanud linnavalitsus põhjendatuks,“ nentis ta.

Liivat avaldas lootust, et peagi Tallinna linnavolikogu ette jõudev pealinna 2017. aasta eelarveprojekt ei ole erinevalt varasematest enam osa Keskerakonna valimiste eelarvest. „Samuti loodan, et seda projekti tutvustab meile pärast Keskerakonna laupäevast kongressi uus täievoliline ja teovõimeline linnapea, kes saab sarnaselt vabariigi presidendile peatselt ametisse nimetatud erinevate poliitiliste jõudude laipindse kokkuleppega,“ ütles Liivat.