Palo küsis Ansipilt, et kui Eestis kummardatakse Venemaa ja Bulgaaria moodi maksupoliitikat, kuidas siis kavatsetakse jõuda Põhjamaade tasemele. Samas tegi ta peaministrile komplimendi tema sinise lipsu kohta, millele aga Ansip vastas ilmse vihjega Palo hiljutisele segadust külvanud puhkusele.

"Kuigi teil on väga ilus sinine lips ees, ei ole kahjuks teie jutt Eesti maksupoliitikast kui ainuõigest lahendusest üldse mitte veenev. Seda enam, et kui te viis aastat tagasi lubasite valimiste eel oma reklaamides viia meid viie jõukama riigi sekka, tõite te eeskujuks Taani, Norra ja Soome riigid. Me kõik teame, et sealne maksupoliitika, ka kaudsete ja otseste maksude osakaal on hoopis teistsugused, kui see, mida me siin Eestis kummardame, mis on rohkem Venemaa ja Bulgaaria moodi. Minu küsimus on: kuidas te kavatsete Eesti maksupoliitikat tänasel moel säilitades jõuda Põhjamaade tasemele? Aitäh!" ütles Palo.

"Aitäh! Ma nüüd küll ei saanud aru, mis on selle kõigega pistmist minu ilusal sinisel lipsul? Aga olgu, aitäh teile komplimendi eest! Teil on täna väga ilus sinine kostüüm, aga ma oleks eeldanud, et teil oleks pruunim jume," vastas Ansip ja teenis saalist naerulagina.

Seepeale palus riigikogu aseesimees Jüri Ratas säilitada vastastikune lugupidav suhtumine.