Keskerakonna esimees Edgar Savisaar tegi eile õhtul Facebooki postituse, milles pani Keskerakonna Võru piirkonna juhile Anneli Otile süüks lausa tapjatööd. "Võru piirkonnas tegi tappjatööd Anneli Ott.Tema võttis nimekirjast välja legendaarse kirikuõpetaja ja piirkonna juhatuse liikme Yuri Pallo. Piirkonna esimees olevat veel lisanud. Kui ei ole oma poolelt, siis pole tal ka kongressile asja?," kirjutas Savisaar.

"Võrumaa piirkonna delegaadid registreeriti büroos vastavalt sooviavalduste laekumisele ning laekumiste järjekorrale. Kes 47 delegaadi hulka ei mahtunud, on varunimekirjas, kus on ka Jüri Pallo. Tema (Pallo - toim.) nime esitas alles juhatuse viimasel koosolekul Võru linna osakonna juhataja Toomas Paur. Selle nimekirja ka juhatus kinnitas. Väide kellegi toetuse või mittetoetamise osas on puhas vale," ütles Ott Savisaare väiteid kommenteerides Delfile.

"Olen Jüri Palloga suhelnud e-kirja teel ja pole kunagi küsinud tema eelistuste kohta kongressil. Tuleb ka silmas pidada, et delegaatide nimekirja üle otsustab piirkonna juhatus ühiselt ning tegemist ei ole piirkonnajuhi ainuisikulise otsuse või suvaga," lisas Ott.

Keskerakonnas üldse toimuv aga ei ole Oti sõnul hetkel arutelu mitte programmiliste küsimuste üle, vaid teemal, keda peetakse parimaks tulevaseks esimeheks. "Olen veendunud, et erakond läheb kongressi järel senisest tugevamalt ning ühtsena edasi," rääkis Ott ja lisas, et tema toetab valimistel Jüri Ratast.