Eesti Ekspress kirjutas, et nädalalehe huumorilisa Kranaat nimega õlle tootmine Pärnu õlletehases venis kolm nädalat, sest tosinast väljavalitud anekdoodist, mis kavatseti õllepudelite siltidele trükkida, olid viis ropud ja halvustavad, kirjutab SL Õhtuleht.

Nimelt polnud alkoholiregistri volitatud töötleja osaühing Areto reklaamiseadusele viidates nõus Kranaadi õlut alkoholiregistrisse kandma ja osa anekdoote tuli kõrvale jätta.

Nii ei saa liigsete roppuste või halvustava sisu tõttu õllejoojad siltidelt lugeda järgmisi Kranaadis ilmunud anekdoote: Arnold ja Lennart seisavad Kaali järve ääres. “Ja siia see meteoriit kukkuski,” ütleb Lennart.

“Jah, kujuta ette,” vastab Arnold, “ja otse järve!” Punamütsike kõnnib hilja õhtul mööda metsa, hunt tuleb vastu: “Kas sa siis ei karda üksinda pimedas metsas ringi jalutada?” — “A mida mul karta? Raha mul pole, seksida meeldib…”

Olnud kord Lennart Meri ja Arnold Rüütel Stockmanni kaubamajas. Järsku läinud elekter ära. Meri jäi kaheks tunniks lifti kinni ja Rüütel kaheks tunniks eskalaatori peale.

Kantpea küsib pojalt: “Poiss, ega sa mu tukki pole näinud?”

“Ma vahetasin ta koolis kella vastu!”

“No tere hommikust! Tema vahetab! Aga tulevad näituseks bandiidid! Ütlevad, et issi on pede ja emme lits! Mis sa neile vastad? Et kell on pool kaks vä?”