Facebookis tehtud üleskutsega “Andrus Veerpalu toetuseks inimkett/kogunemine” on sotsiaalvõrgustikus seni liitunud 1069 inimest, end reaalselt üritusest osa võtma oli artikli valmimise hetkeks märkinud aga kõigest 15 inimest.

Facebooki leheküljega “Usume Andrus Veerpalu” on aga pühapäeva hommikuks kogunud juba 65 972 toetajat.

“Me ei poolda oma kogunemisega dopingukasutamist vaid toetame ja usume meest kes on meid aastaid naelutanud telekate ette kaasa elama, nüüd on meie kord teha talle vastuteene ja näidata, et me oleme talle sellel raskel teel toeks,” teatas anonüümseks jääv korraldaja.

Korraldajad on planeerinud kogunemised läbi viia üle Eesti järgmistes kohtades: Pärnumaa(Pärnu)-Seb panga ja/või Hotell pärnu esisel platsil. Harjumaa(Tallinn) Vabaduse Väljak. Ida-Virumaa-Jõhvi keskväljak(või Rakvere keskväljak). Järvamaa-Paide keskväljaks ja/või Kultuurikeskuse juures. Viljandimaa(Viljandi) Antila parkla ja/või Vabaduse plats. Valgamaa-Otepää keskväljak. Tartumaa-Tartu raekojaplats(Otepää elanikud kogunevad kas Oti pubi juurde või keskväljakule, Elvas konsumi parklasse). Lääne-Virumaa-Rakvere keskväljak,Võrumaa-Võru Vabaduseplats.