„Konkurente tuleb alati tõsiselt hinnata, sest vastasel korral võib enesekindlus võitlusvaimu pimestada. Kuna mul kahjuks pole senini avanenud võimalust kellegagi neist sisulist debatti pidada, siis on raske öelda, kes neist võiks kõige tugevam olla,“ kommenteeris Anvelt Delfile seda, kuidas ta hindab Reformierakonna kandidaate Tallinna linnapea kohale.

Peaministripartei kuulutas algselt välja Tallinna linnapea kohale kandideerima neli tuntud poliitikut. Eelmisel nädalal loobus kandideerimisest Jürgen Ligi, täna teatas samasugusest otsusest Laine Randjärv. Homme peaks selguma, kas Reformierakonna kandidaadiks Tallinna linnapea kohale saab Valdo Randpere või Vilja Savisaar-Toomast.

„Kindlasti tahaks, et Tallinna linnapeakandidaadite hulgas oleks ka mõni naine, sest ehk õnnestuks siis debati käigus diskuteerida rohkem sotsiaalselt oluliste teemade üle,“ ütles Anvelt.

Kui rääkida maailmavaatelisest debatist, siis kindlasti oleks Anvelti sõnul huvitav väidelda Randperega, kelle väljaütlemised Tallinna tuleviku suhtes on olnud küllaltki ultra-parempoolsed.

„Samuti on ta Delfi online-intervjuus näidanud valmisolekut lahmivaks "käsin, poon ja lasen" juhtimisstiiliks,“ iseloomustas ta Randperet.