Raigi tuules tuli linnas võimule tagasi Keskerakond, kuna just nende kandidaat Tatjana Stolfat sai linnavolikogu esimeheks. Tema oli ka ainuke kandidaat.

Raik valiti linnapeaks kindlalt - teda toetas 18 saadikut. 11 saadikut toetas Aleksei Jevgrafovit.

Raik jääb esialgu veel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liikmeks. Järgmistel valimistel kandideerimise osas ta alles kaalub variante.

"Mismoodi täpsemalt, kas valimisliiduna või mõnel muul viisil, seda ma veel ei tea," ütles ta eile Eesti Päevalehele. Tema sõnul pole olnud kokkulepet, et ta kandideeriks Keskerakonna nimekirjas ka valimistel Narva linnapeaks. "Ütleme, et olen Keskerakonna liitlane, aga mitte liige. Aga ealeski ei tohi poliitikas öelda ei iial," lausus Raik.

Pärast tänast volikogu istungit sõnas Tatjana Stolfat pressiteate vahendusel, et uue koalitsiooni eesmärk on langetada ühiseid otsuseid lähtudes linnaelanike huvidest, mitte isikliku heaolu tagamisest. "Koalitsioonilepingu prioriteedid ja kavandatavad tegevused langevad kokku linna arenguprogrammi punktidega, lähtudes eelarvevõimalustest," lausus Stolfat. "Uus linnavalitsus soovib muuta ametnike suhtumist nende elluviimisesse, muuta otsuste tegemine läbipaistvamaks ja linnaelanikele avatumaks. Samuti plaanime muuta linnavolikogu töökorraldust – kaotada arvamusele avaldatav surve ja parendada koostööd riigiga."