Indrek Põdra nimele on registreeritud Võrumaal Mõniste vallas Hürova külas ligi 13 000 ruutmeetrine elamumaa ning 9,68 hektari suurune maatulundusmaa. Kinnisturegistrist selgub, et kohustusi panga ees sellel kinnistul ei ole, küll on aga alates 23. detsembrist prokuratuur esitanud avalduse kinnisasja käsutamise keelamiseks. Seega on eelpool nimetatud varad hetkel arestitud.

Eesti Päevaleht kirjutab täna, et antud kinnistu puhul on tegemist jahikompleksiga, nagu nimetavad seda Põdra kutsel seal aega veetnud inimesed. Samuti oletab Päevaleht, et nimetatud maavaldustes asuv ruumikas kompleks, kus Põdra kutsel on eri aegadel lõbusalt aega veetnud väidetavalt nii "juhtivad" kriminaalid kui ka kapo töötajad, on ehitatud kuritegelikul teel saadud raha eest. Seetõttu ka on kompleks arestitud.

Põdra naise, kes skandaali puhkedes lahkus politseiameti sisekontrolli vanemkomissari kohalt, nimele on registrisse kantud nende paarismaja Sakus. Ligi 1500 ruutmeetrisele elamumaale, mida perekond Põder jagab teise perekonnaga, on Põdra naise nimele 2004.a seatud SEB panga (tollase Ühispanga) kasuks ligi kahe miljoni kroonine hüpoteek.

Samuti kasutab Põdra perekond väidetavalt lisaks ametiautodele ka kallist R-klassi Mercedese pereautot, mille müügihinnad algavad ligi 60 000 eurost.

Kaitsepolitseinik Indrek Põderit kahtlustatakse altkäemaksu võtmises oma ametipositsiooni ja ametialaselt juurdepääsetavate andmete ebaseadusliku ärakasutamise eest, eesmärgiga mõjutada politsei- ja piirivalveameti ametnike otsuseid süüteo- ja järelevalvemenetlustes.