ETV+ avamist käsitlesid väga paljud välismaised kanalid, neist lääne omad positiivselt. Ka Eesti-sisene meediakriitika, niipalju kui see ETV+ on käsitlenud, on olnud pigem positiivne.

"Meil on õnnestunud leida päris häid saatejuhte, need formaadid, mida oleme kasutama hakanud, on päris suure potentsiaaliga," ütles Allikmaa.

Vaatajanumbritest ta kohe rääkida ei tahtnud, sest iga asja sissetöötamine võtab aega. "Võtan praegu väga hea tundega seda kanalit vastu," rääkis Allikmaa.

Tema sõnul on nii sakslaste Deutsche Welle kui ka paljud teised lääne telekanalid pakkunud ETV+ tarbeks oma dokfilme ja mängufilme kas täitsa tasuta või väga odavalt, aga Eesti venekeelne publik ootab pigem saateid Eesti elust, sest muu on neile juba ammu kättesaadav.

Sel aastal sai ERR ETV+ käivitamiseks 2,5 miljonit eurot ja ja järgmisel aastal antakse riigieelarvest veel 1,8 miljonit juurde. Lisaks esialgu planeeritule leidis riik raha ka kanali edastamiseks vabalevis ja samuti selle programmi tõlkimiseks eesti keelde, mida nõuab keeleseadus.