Arstid opereerisid laupäeval lennuki 23-aastase piloodi ajutraumat ning pühapäeval lülisamba nimmepiirkonda, ütles BNS-ile Põhja-Eesti regionaalhaigla pressiesindaja Kristjan Hamburg.

Piloodi seisund ei ole halvenenud, tal on ajupõrutus, aju võrkkesta alumine verevalum ja lülisamba nimmepiirkonna vigastus.

Mustamäe lastehaiglas viibiv kümneaastane poiss on endiselt koomaseisundis. Lapsel on koljusisene verevalum, teda opereeriti reede õhtul.

Teine lastehaiglas viibiv lennuõnnetuse ohver paraneb. 13-aastane tütarlaps pääseb tõenäoliselt pühapäeval intensiivraviosakonnast haigla üldosakonda. Tüdrukul on sääreluu murrud.

Mustamäe haiglasse toodud 62-aastane naine ja 46-aastane mees paranevad, kuid Hamburgi sõnul on siiski veel vara öelda, millal nad haiglast välja pääsevad.

Naisel on vasaku rangluu murd ja sääreluude lahtine killuline murd paremal jalal. Mehel on ajupõrutus, näohaavad, näo piirkonna pehmete kudede põrutus ning lülisamba põrutus.

Hiiumaa haiglas on kolm lennuõnnetuses kergemaid vigastusi saanud inimest: üks mees ja kaks naist. Kannatanute peamised vigastused on rindkere ja õlaliigeste traumad.

Hiiumaal Kärdla lähedal alla kukkunud lennuki pardal oli 14 reisijat ja kolm meeskonnaliiget. Neist kaheksa inimest on koju lastud, kolm on Hiiumaa haiglas ja viis Mustamäe haiglas. Hukkus üks reisija.