Lisaks on naiskodukaitsjad oma šefluse alla võtnud nii piirivalvelaeva Valve kui ka Kuressaare linna vapilaeva Admiral Cowan meeskonnad, nii et ka neile merekarudele kuluksid talveks soojad sokid ära, kirjutab
.

Saarte Hääle peatoimetaja Merike Pitka sõnul on sõdurpoistele sokkide kudumine väga väärt ettevõtmine. "Lisaks sellele, et meie pojad, vennad, armsamad ja kaassaarlased saavad endale jalga kodusoojust meenutava sokipaari, on see tähtis ka kudujale endale, andes küllap kogu jõuluajaks hea tunde. On ju andmisrõõm suuremgi kui saamisrõõm," sõnas Pitk.

Tänavu saab sõdurpoistele sokke tuua 2. detsembrini. Sokikogumispunktid on avatud Saarte Hääle toimetuses, laste ja naiste varjupaigas Laurits (Kauba tn, avatud ööpäevaringselt), Pihtla ja Lümanda vallamajas, Sandla kaupluses, Pihtla ja Tornimäe koolis, Orissaare lasteaias ja Orissaare Kristmar Kaubanduse poes ning Valjalas Liisbeti kaupluses.

Kindlasti palume sokkidesse peita ka jõulusoovi koos annetaja nimega. Nimelisi pakke me seekord vastu ei võta, las need jäävad kodustesse jõuluvanakottidesse.