„Advokatuuri juhatuse otsusega tunnustati Pilve pikaajalist panust advokatuuri organite töös. Pilv oli aastatel 1994-1995 advokatuuri kvalifikatsioonikomisjoni liige, 1995-2004 advokatuuri juhatuse liige ning aastatel 2004-2010 advokatuuri esimees. Teenetemedaliga tõsteti esile ka laureaadi silmapaistvaid saavutusi kutsetöös,“ ütles advokatuuri esimees Toomas Vaher advokatuuri teatel.

Vastavalt Eesti Advokatuuri kodukorrale on advokatuuril teenetemedal, mis antakse advokatuuri liikmetele ja kolmandatele isikutele juhatuse otsusel.

Esimesed teenetemedalid said 2003. aastal Aleksander Glikman, Hasso Lepik, Aino-Eevi Lukas ja Simon Levin. Teenetemedali on pälvinud seejärel Vello Sikut, Aare Tark, Kaido Pihlakas, Toomas Luhaäär, Uno Lõhmus, Jüri Raidla ja nüüd Aivar Pilv.

Üldkogul anti välja ka advokatuuri kuldmärk, mille pälvis Eva Rivis, ning hõbemärgid, mille pälvisid Terje Eipre, Aivar Hint, Imbi Jürgen, Marko Kaevando, Urmas Kiik, Kersti Kägi, Indrek Leppik, Tiia Nurm, Maivi Ots, Marko Paabumets ja Paavo Paas.

Eesti Advokatuur on 1919. aastal asutatud advokaatide omavalitsuslikel põhimõtetel tegutsev kutseühendus õigusteenuse osutamise korraldamiseks era- ja avalikes huvides ning advokaatide kutsealaste õiguste kaitsmiseks. Advokatuuri kuulub 1. märtsi seisuga 855 liiget.