"Linnavalitsuse istungid ei ole pressiga ühe laua taga. Selleks on pressikonverentsid," vastas Klandorf küsimusele, et miks peavad ajakirjanikud Savisaart eemalt põõsast pildistama ning ei pääse talle üldse ligi. "Teiseks ma ütleks, et ma ei näe mingisugust põhjust, miks peaks niimoodi luurama. Jutt erilistest turvameetmetest ei vasta absoluutselt tõele.“

Klandorf nentis, et Savisaar ei ilmu meedia ette selle pärast, et linnapea teeb seda ainult väga erilistel juhtudel. Samuti olevat Savisaare näol tegu väga tagasihoidliku inimesega.

"Kui on midagi olulist ja vajab põhjalikult seletamist, siis tuleb ka tema pressikonverentsile," ütles Klandorf.

Seoses haiguslehel ametiauto kasutamisega ütles abilinnapea, et Savisaar on tõesti ametivälisel ajal sõidukit kasutanud.

"Selleks on olemas linna käskkiri, mille punkt ütleb, et linnakantselei valduses olevat sõiduautot võib kasutada sõitudeks, mis teenivad linna huve. Linnapea kiire paranemine teenib linna huve. See on linnapea poolt niigi ennast ohverdav, et ta osaleb praegu linna juhtimises ja on tulnud tagasi.“

Niikaua kuni invaliftide hange ja ehitamine alles kestab, käib linnapea tööl Poska majas.

Selle kohta, kas Savisaar ka riigikokku läheb, ei osanud Klandorf öelda.

„Linnapea tuli täna tööle alles linnavalitsusesse. Anname talle aega seda asja otsustada. See pole seadusega määratud, millal ta peab seda teatama," ütles Klandorf.