Raepressi teatel töötavad kõik Tallinna haiglad täiskoormusega, vältimatut arstiabi antakse pühadest hoolimata Lääne-Tallinna Keskhaigla (Paldiski mnt 68) ja Ida-Tallinna Keskhaigla (Ravi 18, C-korpus) erakorralise meditsiini osakondades kõigile abivajajatele ööpäevaringselt. Ka Tallinna Lastehaiglas (Tervise 28) saab vältimatut abi haigla vastuvõtuosakonnas 24 tunni jooksul.

31. detsembril on Lääne-Tallinna Keskhaigla ja Ida-Tallinna Keskhaigla polikliinikud, tervisekeskused ja kõnekeskus avatud tavapärasest lühemalt. Kellaaegade kohta leiab täpsemat infot mõlema haigla kodulehelt. 1. jaanuaril on polikliinikud, tervisekeskused ja kõnekeskused suletud.

Tallinna kiirabi paneb pühade puhul vajadusel tööle lisabrigaadi. Apteegi öövalveteenust osutavad kõikidel päevadel valveapteegid Tõnismägi 5 ja Vikerlase 19.

Tallinna Hambapolikliinik töötab 31. detsembril kell 8-17 lühendatud tööpäevaga, mil osutatakse kõiki hambaraviteenuseid; 1. jaanuaril osutab valvearst ja hambakirurg esmaabi kell 10-15, 2. jaanuaril kell 9-15 ja 3. jaanuaril kell 9-14.

Ravikeskus Balneom hambaravi asukohaga Punane tn. 18 töötab 31. detsembril kell 8-16 ning 2. ja 3. jaanuaril kell 10-16; 1. jaanuaril on erapolikliinik suletud.

Tallinna Munitsipaalperearstikeskus on avatud 31. detsembril kell 8-13. Keskus püüab anda oma patsientidele parima, pakkudes nõuandeteenust 31. detsembril kell 13-22, mil arst annab telefonil 504 1927 nõu terviseprobleemide puhul. 1. jaanuaril nõustab arst abivajajaid kell 10-16.

Abilinnapea Merike Martinson paneb seoses tänavuste pikkade pühadega linlastele südamele, et nad püüaksid olla võimalike haigusnähtude suhtes ettenägelikud ja varuda koju vajalikke medikamente. Kogemus näitab, et haiglate erakorraliste meditsiini osakonnad võivad sellel perioodil olla liiga koormatud.