Too isadepäev 9. novembril võinuks olla kolme lapse isale Hans Sissasele pidupäevaks. Aga rõõm tunnustusest jäi ära. Seepärast, et just tol päeval ilmus avalikkuse ette mees, kes ei pidanud teda selle tiitli vääriliseks. Väitis, et aasta isa on ütelnud ühest oma lapsest lahti. Ei tunnista teda oma pojaks. See mees oli Rainer Kägo, 45aastane kiropraktik.

Skandaal keerles päevi. Ajalehtedes, teles. Sissas tagus nagu rauda, et Kägo pole tema poeg. Et tal on vaid kolm last. Jah, ta tunneb tema ema. Väikelinnas Võrus teavad-tunnevad pea kõik üksteist. Tunneb ka Rainerit. Too oli tema poja klassivend. Aga poeg? Seda mitte. Kohe kindlasti. Kuidas saab teda omaks võtta, kui ta seda ei ole?

Kägo jällegi raius, et teab lapsest saati, kes on ta isa. Emagi, kes nüüdseks surnud, ei olevat sellest saladust teinud. Sünnitunnistuselgi on isa nimeks Hans. Et ta on oodanud aastaid hetke, mil isa ükskord teda oma pojaks tunnistab. Selle mõttega oli kirjutanud isale viimase aasta sees mitu kirjagi. Vastuses eitas Sissas isaks olemist. Kägo kannatus katkes isadepäeval.