Napisõnaline Aivar Ehrenberg arvas täna hommikul Vikerraadios, et tiitel tuli talle tänu tema ametile. “Viljatusravi arst jääb meelde,” ütles Ehrenberg.

Ehrenbergi sõnul oli 2008. aasta hea aasta ning ta loodab, et järgmine aasta halvemaks ei lähe.

Aivar Ehrenberg oli eriti tänulik kõikidele neile, kes reedel Tartus Toome naistekliiniku juurde tulid ja seal küünlad süütasid, kuna Toomel asunud naistekliinik pani uksed kinni. Nüüdsest sünnivad Tartu lapsed Maarjamõisas.

Hääletajad arvasid Ehrenbergist järgmist: - Kindlasti dr.Aivar Ehrenberg. Tänu temale on meil kodus kolm armast poissi. - Aivar Ehrenberg! Väga tegus,hooliv ja hea arst. Abivalmis ja hea suhtumisega, meeldiv arstina. Hea kogemus. - Parim arst on Aivar Ehrenberg TÜ Naistekliinikust. Ta on aidanud väga paljudel paaridel saada rõõmsaks lastega perekonnaks! - Minu ausõnad ja kiitused Tartu Naistekliiniku direktor Hr. Dr .Aivar Ehrenbergile. Tänu tema suurtele püüdmistele ja abisse on meie peres kaks imearmast kaksikut .Suured tänud ja kiidusõnad. Väga super kogemus. Arst kes teeb oma tööd südame ja suure pühendumisega. Patsient on talle nr1 ,pole arsti teist, kes oleks selline. Väga abivalmis, mõistev, hooliv ja kena inimene. Oskab kuulata inimeste südamemuret ja aitab ja hoolib inimestest. TÕELINE IME SIIN MAAL-VÄGA TARK JA TUGEVATE KOGEMUSTEGA ARST! Au ja suured tänud talle tehtud tööde eest. Tänan. -Parim arst on Aivar Ehrenberg-teist sellist inimlikku, mõistvat, abivalmis arsti lihtsalt Eestis pole!

2002. aastal pärjati aasta arsti tiitliga Urve Prits, 2003. aastal Priit Reedik, 2004. aastal Tina Metsar, 2005. aastal Vello Linnamäe, 2006. aastal Ilja Lapidus ja mullu Sven Lindström.