„Kahjuks jätab lugu mulje, nagu oleks ma kuidagi seotud hooldusravikohtade jagamisega ja püüaksin seda kuidagi mõjutada. Ei mina ega teised linnajuhid ei ole seda teinud,“ kinnitas abilinnapea Mölder.

„Mind on pandud halvustavasse konteksti olukorras, kus ma pole isegi kunagi süüdimõistetud Mark Leviniga kokku puutunud,“ märgib Mölder. „Olin kirjeldatud hetkeks olnud ametis kuu ja kaks päeva ja mul pole mitte mingit kokkupuudet selle otsusega.“

Mölderi sõnul hooldusravikohti linnavalitsuse liikmete kõnedega ei jagata. Mölder osutas, et ajaleht on tõmmanud tema nime ilma igasuguse aluseta loosse sisse.

Aas kinnitas, et tal puudub igasugune seos hooldusravikohtade jagamisega. Kogu pika linnatöö karjääri juures on tal olnud haiglajuht Mark Leviniga üksikuid kontakte, kuid mitte hooldekodu kohtade jagamise teemal.

„Kui keegi mainib ühe või teise linnavalitsuse liikme nime oma tahtmise saamiseks, siis jääb see tema südametunnistusele,“ lisas Aas. „Mina pole Leviniga rääkinud kunagi hooldusravikohtadest.“

Tänasel valitsuse pressikonverentsil ütles Keskerakonna esimees Jüri Ratas, et on vale arvata, nagu linnavalitsuse töötajad käiksid hooldushaiglate järjekordasid mõjutamas. Ta viitas Aasa selgitusele selle kohta, et see pole mõeldav ja ükski asutuse juht ei saa niimoodi arvata, ega ka kasutada linnajuhtide nimesid hirmutamiseks.