"Need inimesed, kes saavad kontrollida tuludeklaratsioone ja hoiuarveid, need näevad seda, et mul on väga suured sissetulekud - need ei puuduta riigikogu ja ülikooli ainult, vaid ka muid sissetulekuid. Ma olen maksnud kõigi oma sissetulekute pealt suurt tulumaksu ja sellises olukorras oleks kummaline, kui ma ise piirkonnajuhina oma erakonda ja kampaaniat ei toetaks," selgitas Must.

Palve peale täpsustada, mis sissetulekuid ta silmas peab, vastas Must: "Neid sissetulekuid, mille pealt on makstud tulumaksu. Ma ei tea, kuidas seda humanitaarintelligentide puhul nimetatakse, tavaliselt nimetatakse äriks, aga see selleks."

"Minu jaoks on olnud jõukohased summad, erakonnatöö on mulle oluline ja mul pole midagi varjata. Ütlen teatud uhkusega, et need ei ole olnud mulle üle jõu käivad annetused. Julgen öelda, et kui muidu välja ei vea, siis ma olen sunnitud ja valmis annetama veel kas 1000 või 2000 eurot."

Lausingu jutust välja koorunud sularahapakke Must enda sõnul näinud ei ole.

Kuidas kommenteerib ta täna Henri Kaselo poolt esitatud väiteid, et ka tema tütar Kadri Simson on sularaha laiali jaganud?

"See on hästi kummaline lugu, ma tean, et mõni endine keskerakondlane üritab toota midagi, tõestada midagi.. need on keerulised lood muidugi, kui me räägime ühest ja samast asjad, see 2009. aasta, millest räägitakse..." Parandus, et jutt käib 2005.-2006. aastast, Aadu Musta seisukohta ei muuda: "Ahaa. ma kahtlen. On inimesi, kelle sõnades ma kahtlen, olen kohanud ka neid - nii ajakirjanike poolt kui ka poliitikute poolt - kes vahetult enne valmisi tulevad välja mingi sensatsiooniga ja pärast valimisi teatavad, et "vabandust, mul läks midagi sassi." Ma ise usun, et 90 protsenti sellest, mis praegu õhus on, on seotud valimiste eelse ajaga," võtab keskerakondlane oma seisukoha kokku.