8. ja 9. mail on hommikul kella 8st kuni hilisõhtul kella 23ni reserveerinud parkla Sõjaväe kalmistu ees Notšnoi Dozori allorganisatsioon MTÜ Molodoje Slovo. Avaliku koosoleku loa taotluse andmetel on neil kavas sõnavõtud võidupüha tähistamiseks.

8. mail kell 12-13 korraldab Eesti Vabadusvõitlejate Tallinna ühendus Maarjamäel 1944. aasta lahingute mälestusväljakul miitingu mälestamaks sõjalõpu 65. aastapäeva.

8. mail kell 11.30-12.00 on Maardus kirikuplatsil kavas II maailmasõja lõpule pühendatud miiting.

8. mail kell 10-12 on Pelguranna tänav 16 ja 23 majade vahel asuva mälestuskivi juures kavas palvetada hukkunud sõjameeste eest. Üritust korraldab Tallinna Kopli püha Nikolause kogudus, ürituse korra eest vastutab Vahtang Sukontsenko.

9. mail on alates kella 8st hommikul 12ks tunniks reserveerinud Rahvusraamatukogu vastas asuva Tõnismäe haljaku kodanik Raigo Münter, kes avaliku koosoleku taotluse kohaselt kavatseb korraldada piketi Euroopa päeva tähistamiseks. Mis laadi üritus kavas on, ei õnnestunud Delfile välja selgitada, sest avaliku koosoleku teates kirja pandud number ei olnud kättesaadav.

Kella 8-20 on reserveeritud Hirvepark, kus on kavas pikett tervislike ja sportlike eluviiside propageerimiseks. Ürituse korraldaja Kristjan Jägel ütles Delfile, et kavas on korraldada jalgpalli sõpruskohtumine kahe erineva spordiala valitseva Eesti meistri vahel.

9. mail kella 12-13 on Vene saatkonna ees kavas miiting, kus on kavas nõuda tagasi Tartu rahu järgseid maa-alasid. Ürituse korraldajaks on rahvuslaste klubi liikmed Jaan Hatto ja Tiit Madisson.

Samal seltskonnal on 9. mail kavas ka teine üritus - kell 13-14 on Tammsaare pargis miiting Eesti rahvusliku vääringu - krooni kaitseks.