Oma kuluhüvitise oskasid ära kasutada Isamaa ja Res Publica Liidu saadikud Tarmo Kõuts, Ott Lumi, Marko Mihkelson, Margus Tsahkna ja Taavi Veskimägi.

Keskerakondlastest said ülesandega hakkama Jaak Aab, Eldar Efendijev, Kalev Kallo, Lauri Laasi, Inara Luigas, Jüri Ratas, Mailis Reps, Evelyn Sepp, Kadri Simson, Olga Sõtnik ning Toomas Varek.

Reformierakondlastest leidsid kuluhüvitisele sendi pealt rakenduse Hannes Astok, Tõnu Juul, Helmer Jõgi, Raivo Järvi, Urmas Klaas, Tõnis Kõiv, Margus Lepik, Väino Linde, Lauri Luik, Kristiina Ojuland, Kalle Palling, Mati Raidma, Jaanus Rahumägi, Taavi Rõivas.

Kuluhüvitisest jäi null krooni alles ka rahvaliitlasel Ester Tuiksool ja sotsiaaldemokraatidel Heljo Pikhofil, Indrek Saarel ja Jüri Tammel. Rohelistest sai kuluhüvitis täitsa otsa Maret Merisaarel ja Marek Strandbergil.

101-l riigikogu saadikul läks mullu kuluhüvisteks kokku enam kui 16 miljonit krooni. See raha läks rahvaasemike sõitmiseks, mobiiliga rääkimiseks ning arvuti kasutamiseks ning lähetusteks. Kuluhüvitise sekka võib arvata ka bürookulud, koolituskulud, esindus- ja vastuvõtukulud, majutuskulud, aga ka tõlke peale mineva raha ning uuringuteks ja ekspertiisideks kulunud raha.

Riigikogu saadikule hüvitatakse kuludokumentide alusel tema tööga seotud kulutused kuni 30 protsendi ulatuses ametipalgast. Kokku oli mullu saadikule kuluhüvitisteks aastas ette nähtud 171 748 krooni.