Viis riigikogu fraktsiooni jagasid omavahel ära katuserahad, mille täpset jaotust näeb siit. Sellest nimekirjast on puudu Reformierakond, sest nemad otsustasid oma katuserahade ettepaneku teisel kujul vormistada.

Selle asemel tegi Reformierakond hoopis riigieelarvesse rea muudatusettepanekuid. Rahanduskomisjoni aseesimees Remo Holsmer (RE) tõi neist tähtsaimatena välja ettepanekud tõsta e-Residentsuse 2017 aasta eelarvet 1 miljoni euro võrra ehk kokku 1,8 miljoni euro peale, anda Okupatsioonide muuseumile juurde 500 000 eurot ja anda 200 000 eurot perioodika maakojukande dotatsiooni suurendamiseks. Reformierakonna ettepanekutele olid lisatud ka katteallikad.

"Meie sellisel kujul nagu teised ei teinud. Otsustasime, et teeme ettepanekud, mis on suuremad ja fokuseeritumad," ütles Holsmer.

Reformierakondlane Lauri Luik oli aga Lääne Eluga suheldes palju otsekohesem. "Meid nulliti ära," ütles Läänemaalt riigikokku valitud Luik. "Oli juttu, et kui me opositsioonis korralikult käitume, siis mingi summa erakonna peale eraldatakse, kuid see on nii väike, et seda pole võimalik piirkondade toetuseks jagada. Leppisime kokku, et see läheb mingi üle-eestilise asja peale," rääkis Luik.

Andres Ammas Vabaerakonnast kommenteeris, et tema teada pakuti Reformierakonnale võimalust teha ettepanekuid samas mahus (300 000 eurot) kui teised opositsioonierakonnad.

Rahanduskomisjoni esimees Mihhail Stalnuhhin ütles, et Reformierakonna muudatusettepanekud läksid arvestamisele osaliselt ehk neid rahuldati 300 000 euro ulatuses.

200 000 läks e-residentsuse toetamiseks. Paraolümpiakomitee, PÖFF, üliõpilaste laulupidu Gaudeamus ja Vanurite Eneseabi ja Nõustamise ühing said igaüks 25 000 eurot.