Lamborghini Aventadoriga sama tähekombinatsiooniga registreerimisnumbri all on veel teisigi kõrgema hinnaklassi autosid. Äripäeva andmeil on noormees ka teiste sama tähekombinatsiooniga numbrit kandvate autode omanik, vahendab Õhtuleht.

Numbrit 010HKI kandev Lamborghini on neist kalleim, kuid ka Ferrari California ja Aston Martin Rapide eest küsitakse Saksa automüügiportaalis mobile.de hinda, mis algab sõltuvalt tootmisaastast, modifikatsioonist ja läbisõidust 100 000 eurost, kuid kallimad versioonid maksavad üle 200 000 euro. Peale eelmainitud sportautode kannavad numbril HKI tähekombinatsiooni ka mõnevõrra odavam 2007. aasta BMW X5 ja BMW X6 M, mille baasmudeli hinnad algavad uuest peast 115 000 eurost.

Äriregistri andmeil on Kallas olnud seotud ka pankrotistunud automüügifirmadega Carman ja Unistar-Auto. Ta juhib aga firmat H. K. Invest OÜ, kes pakub äri- ja juhtimisnõustamise teenust. Eri firmade kaudu on Kallas seotud ka Kiviõli keemiatööstuse osaniku, Šveitsis resideeriva ärimehe Raivo Tammega, kelle varandust Äripäev mulluses rikaste edetabelis hindas 26 miljonile eurole ja tema isa Toomas Tamme oma 41 miljonile.