8. – 12. detsembrini osalevad NATO Parlamentaarse Assamblee (PA) Eesti delegatsiooni juht Marko Mihkelson ning liikmed Sven Mikser, Mati Raidma ja Kadri Simson USAs Washingtonis NATO PA transatlantilisel foorumil, kus tulevad arutusele Transatlantilise Alliansi väljakutsed ja ressursid, USA poliitika Lähis-Idas, töö Aasia suunal, aga ka Venemaaga seotud küsimused, teatas riigikogu.

9. – 11. detsembrini on riigikogu riigieelarve kontrolli komisjoni aseesimees Arto Aas ning liikmed Annely Akkermann, Inara Luigas, Neeme Suur ja Tarmo Tamm riigieelarve kontrolli komisjoni töövisiidil Suurbritannias Londonis. Kohtutakse Suurbritannia parlamendi eelarvekomisjoni (Public Accounts Committee) ning riigikontrolli (National Audit Office) esindajatega.

9. – 12. detsembrini osaleb riigikogu liige Urve Tiidus Austrias Viinis OSCE/ODIHR piirkonna naisparlamendiliikmete parlamendistruktuuride tugevdamise teemalises töötoas.

11. – 17. detsembrini osaleb Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee (ENPA) Eesti delegatsiooni juht Andres Herkel Prantsusmaal Pariisis ja Itaalias Torinos ENPA monitooringukomitee, büroo ja poliitikakomitee istungitel.