DELFI FOTOD JA VIDEO: Veokijuhid protestisid "kiuslike" politseireidide vastu

Veokijuhid korraldasid täna üle-eestilise protestiaktsiooni, kuna peavad viimase aja politseireide kiusuks.
Loe edasi...

Estonian Airi surmaotsuse täistekst: Eesti riigi käitumist ei saa võrrelda mõistliku investori omaga

Mahukas Euroopa Komisjoni dokument näitab, kuidas Estonian Airi valedele otsustele järgnesid veel hullemad. Eesti lennufirma esindajad-ametnikud-poliitikud ei suutnud Brüsselit ettevõtte elujõulisuses kunagi veenda.
Loe edasi...

Mölder: erakondade rahastamise järelvalvekomisjoni juhid süüdistavad Keskerakonda alusetult

Keskerakonna esindaja erakondade rahastamise järelevalvekomisjonis (ERJK) Tõnis Mölder rõhutab, et komisjonil puuduvad kindlad tõendid, et Keskerakond oleks vastu võtnud keelatuid annetusi.
Loe edasi...

FOTO: Tallinna-Tartu maanteel valitsevad äärmiselt kehvad olud, ilmateenistus hoiatab libedate teede ja tugevate tuulepuhangute eest!

Delfi lugeja saatis pildi olukorrast Tallinn-Tartu maanteel, kus sõiduolud on ilma tõttu muutunud äärmiselt halvaks. Ka riigi ilmateenistuse teatel on teed üle Eesti äärmiselt libedad.
Loe edasi...

EOK valimised: Ratasel ja Tõnistel toetushääled koos, Noolel üks veel puudu

Eesti Olümpiakomitee presidendivalimistel on täna tähtis päev, sest kella 23.59-ks peavad kandidaatide toetushääled olema laekunud büroosse. Kes 15 häält kokku ei saa, on mängust väljas.
Loe edasi...

VIDEO: Kelly Sildaru triumfeeris La Clusazis ja tuli teist aastat järjest SFR sarja võitjaks!

Kelly Sildaru võitis teist aastat järjest SFR Freestyle Touri naiste vigursuusatamise pargisõidu sarja, olles parim kõikidel etappidel ja ka kokkuvõttes.
Loe edasi...

Peaminister Rõivas läheb äridelegatsiooniga töövisiidile Ameerika Ühendriikidesse

Peaminister Taavi Rõivas on koos 23 ettevõttest koosneva äridelegatsiooniga 21.-25. märtsil töövisiidil Ameerika Ühendriikides, kus ta kohtub USA Esindajatekoja spiikri Paul Ryaniga, annab loengu Harvardi ülikoolis ning külastab sõjaväebaasi Georgias.
Loe edasi...

ETTEVAATUST! Veebikonstaabel tõi välja kolm petuskeemi, mille ohvriks eestlased sel nädalal langesid

Veebikonstaabel Maarja Punak tõi oma Facebooki lehel välja kolm petuskeemi, mis möödunud nädalal eestlastele enim peavalu põhjustasid.
Loe edasi...

DELFI VIDEO JA FOTOD MOSKVAST: Edgar Savisaar annab Moskva ülikoolis loengu kui Tallinna linnapea

Teisipäeval täidendatud kuriteokahtlustuse saanud Edgar Savisaar sõitis kolmapäeval Moskvasse, kus täna Moskva Riikliku Ülikooli politoloogia teaduskonnas loengu annab. Kuigi ametist tagandatud, on Savisaar lisaks Keskerakonna esimehele välja reklaamitud ka kui Tallinna linnapea.
Loe edasi...

Kreml: Krimmi kuuluvus ei kuulu arutamisele ega ole läbirääkimiste teema

2014. aastal vastu võetud otsus Krimmi Venemaaga ühendamise kohta ei kuulu arutamisele ega saa olla rahvusvaheliste läbirääkimiste teema, ütles Venemaa presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov, kelle sõnul tuleb suhtuda austusega Krimmi elanike tahteväljendusse.
Loe edasi...