KAHJU! Anett Kontaveit kaotas eduseisust ning langes Wimbledonis konkurentsist

Anett Kontaveit

Juba teisipäeval toimuma pidanud kohtumises, mille lõpplahendus selgus vihmasadude tõttu alles täna, jäi Eesti parim naistennisist Anett Kontaveit (WTA 95.) Wimbledoni tenniseturniiri naisüksikmängu avaringis tšehhitarile Barbora Strycovale (WTA 26.) alla 1:2.
Loe edasi...

Meedia: Istanbuli pommid panid plahvatama Venemaa, Usbekistani ja Kõrgõzstani kodanikud

Politseinik Istanbulis

Reuters vahendab Türgi ametniku sõnu, mille kohaselt olid teisipäeval Istanbuli lennujaamas toimunud terroriaktis osalenud enesetapupommitajad Venemaa, Usbekistani ja Kõrgõzstani kodanikud.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO: Lahutusdraama kestab edasi! Oleg Ossinovski jättis kohtusse tulemata, Irinal ei õnnestu Eesti rikkaimast mehest lahutada...

Täna keskpäeval oli Harju Maakohtu Tartu mnt kohtumajas planeeritud ärimees Oleg Ossinovski ja tema abikaasa Irina Osinovskaja esimene lahutusistung. Paraku jõudis kohtumajja kohale vaid abielulahutust nõudev naispool ning Oleg Ossinovskit esindasid istungil üksnes advokaadid. Istung lükkub edasi juulikuusse. Mis puudutab aga abikaasade omavahelist läbisaamist, siis selles osas pole Osinovskaja sõnul kahjuks mingeid arenguid toimunud.
Loe edasi...

Leedus leiti põgenemistunnel, mille abil natsivangid massimõrva eest pagesid

Foto: tootja

Arheoloogid leidsid Leedus Vilniuse lähedal metsas põgenemistunneli, mille abil väike grupp inimesi Paneriai massimõrvast pääses.
Loe edasi...

KINDEL: Luisa Värk kinnitas beebiootust: ma olen isegi nalja teinud, et magistri lõputööd kirjutan uue beebi kõrvalt. Lähebki nii!

Lauljanna Luisa Värk ootab oma teist last

23.juunil peetud võidupüha paraadist alates on õhus rippunud põletav küsimus — kas peaministriproua Luisa Värk on taas beebiootel või mitte? Kuigi Riigikantselei avalike suhete osakond pole kuuldusi kinnitanud ega ümber lükanud, sai Luisal endal lõpuks spekulatsioonidest villand ja R2 raadioeetris Kaidor Kahariga peetud vestlussaates "Suvehommik" kinnitas ta beebikõlakaid.
Loe edasi...

DELFI FOTOD JA VIDEOD: Esmakordne juhtum Eesti kohtupraktikas: Tallinna Kesklinna vanem mõisteti pealinna raha omastamises süüdi

Alar Nääme ja tema kaitsja Aadu Luberg

Harju maakohus tunnistas täna Tallinna Kesklinna vanema Alar Nääme süüdi seoses isikliku valimiskampaania kulude tasumisega Tallinna linna poolt. Otsus toob Näämele kaasa ametikoha kaotuse. Tegemist on Eesti kohtupraktikas esmakordse süüdimõistmisega sellise teo eest.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Tallinna sadamasse saabus üks maailma suurimaid kruiisilaevu

Kruiisilaev Regal Princess

Täna hommikul jõudis Tallinna kruiisisadamasse üks maailma suurimaid kruiisilaevu Regal Princess.
Loe edasi...

Lugeja klienditeenindusest: vaatasin lolli pilguga teenindajale otsa ja küsisin: kuidas palun?

Pilt on illustratiivne

Lugesin ühe kliendi kogemusest kinnitusvahendite poest ja meenutasin enda unustamatut kogemust. Päeva, mil sain teada, et olen idioot, kes isegi kauba eest maksta ei oska.
Loe edasi...

Venezuelas tapetud Ericka Ares Luige mõrvarid on tabatud

Ericka Ares Luik ja Kumar Prasad Bhat

Venezuela põhjaosas Sucre osariigis tapetud Eesti juurtega ajakirjaniku Ericka Ares Luige (45) ja tema ajurveeda ärimehest elukaaslase Kumar Prasadi (41) mõrvarid on kinni peetud.
Loe edasi...

Haapsalu piirivalvurid võis paadist välja paisata seni teadmata põhjusel tehtud äkiline pööre

Õnnetusse sattunud paat on praeguseks Pärnusse ekspertiisi viidud.

Politsei peab piirivalvurite hukkumise tõenäoliseks põhjuseks kas õnnetusjuhtumit või terviseriket. Veel on selgusetu, kuidas tabas terviserike kaht inimest korraga või miks ei jõutud hädasignaali anda.
Loe edasi...