VIDEO: Moskvas hukkus rängas avariis väidetavalt Putini lemmikautojuht

Moskva Kutuzovi prospektil hukkus rängas autoõnnetuses väidetavalt Venemaa presidendi Vladimir Putini lemmikautojuht. Vandenõuteoreetikute sõnul oli tegemist tapmisega.
Loe edasi...

Vene hävitaja lähenes USA luurelennukile Mustal merel 3 meetri kaugusele

Vene hävituslennuk sooritas Musta mere kohal USA luurelennuki „ohtliku ja ebaprofessionaalse“ vaheltlõikamise ning lähenes sellele kolme meetri kaugusele, teatasid kaks USA riigikaitseametnikku kolmapäeval.
Loe edasi...

Seadust tundvad üürnikud nõuavad osa kommunaalmakseid tagasi

Üürnikud pöörduvad aina sagedamini üürikomisjoni, et saada tagasi raha, mida maksma seadus ei kohusta.
Loe edasi...

FOTOD: Draama paraolümpia avamisel: tõrvikukandja kukkus ja pillas tule maha!

Alles jõudsid Rio de Janeiros ühed olümpiamängud lõppeda, kui eile teised juba pihta hakkasid. Seekord seovad maailma rahvaid paraolümpiamängud, mis kestavad 7.-18. septembrini.
Loe edasi...

Ohtlik põhjus, miks ei tohiks tellitud joogi sisse sidrunit paluda

Ilmselt oled nii mõnigi kord restoranis või baaris jooki tellides kuulnud küsimust "Kas soovite sinna sidrunit ka sisse?" Teadlaste sõnul ei tohiks sa sellele küsimusele kunagi jah-vastust anda.
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO: Taavi Rõivas meeleolukal pressikonverentsil: issand halasta! Kaua te jaksate selliseid küsimusi esitada?

Ministrid läksid tänasel valitsuse pressikonverentsil omavahel veidi kemplema, mispeale tekkis ajakirjanikul küsimus, kui kaua selline valitsus püsib, kus ministrid on eelarve koostamise eel sedavõrd vastandlikel seisukohtadel. See küsimus pani aga peaminister Taavi Rõivase lennartmerilikult ja andrusansiplikult hüüatama.
Loe edasi...

Vaata, millise Euroopa pealinna elanikud on kõige rahulolevamad ja millisel kohal on Tallinn!

Euroopa pealinnade elanikest on kõige rahulolevamad Leedu pealinna Vilniuse elanikud, tallinlased on oma elukohaga rohkem rahul kui põhjanaabrid Helsingis, selgub Eurostati uuringust.
Loe edasi...

ŠOKEERIV FOTO: Siberis muutus jõevesi veripunaseks

Venemaa põhjaosas Norilski linna lähedal voolava Daldõkani jõe vesi on šokeerivalt punane. Kohaliku elu aktivistide sõnul on tegemist tööstusreostusega.
Loe edasi...

Emade välimääraja — millises neist tunned ära iseenda?

Emasid on väga erinevaid: ühed on ülihoolitsevad, teistel on sellest omadusest enam kui puudu. Ehk leiad oma ema või iseendagi siit üles, ehkki enamik emasid on siiski segu mitmest ematüübist.
Loe edasi...

Juku-Kalle Raid: see pole riigi asi, et keegi tahab kangesti lehma lüpsta

See pole riigi probleem, kui keegi tahab väga raamatuid kirjutada või lehma lüpsta, leiab luuletaja, kirjastaja ja (eks)poliitik Juku-Kalle Raid.
Loe edasi...