Tallinna lasteaias kestab juba teist kuud salmonelloosipuhang: lasteaed süüdistab vanemaid, direktor on lähetuses

Üle 200 lapsega Tallinna Kihnu lasteaias on juba kaks kuud kestnud salmonelloosipuhang. Terviseametile teadaolevalt on haigestunud 57 inimest, neist 55 lapsed. Kahtlustatakse kaht erinevat tekitajat. Nakkusallikat on tagantjärele raske tuvastada, kuid oktoobris said lapsevanemad lasteaiast kurja kirja, kus muu hulgas öeldi, et nakkuse põhjustas lasteaeda toodud haige laps.
Loe edasi...

FOTOD: Stenbocki majast lahkumine võttis Taavi Rõivasel silma märjaks

Taavi Rõivas

Kaks aastat ja kaheksa kuud valitsust juhtinud Taavi Rõivas andis täna Stenbocki majas ameti üle värskelt ametisse asunud peaminister Jüri Ratasele.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Ratas: kui Repinskiga seotud väited on alusetud, tuleb need ümber lükata

Peaminister Jüri Ratas ütles, et on kõnelenud värske maaeluministri Martin Repinskiga tema talupidamisega seotud segadusest, mida kajastas tänane Eesti Ekspress. Kui süüdistused on alusetud, tuleb need ümber lükata, kuid hetkel on see probleem, leiab peaminister.
Loe edasi...

Elumajja BMW-ga lennanud neiu oli lootustandev noorsportlane ja autohuviline, keda on karistatud kiiruseületamise eest

Õhulennu teinud BMW seisab avariiliste autode parklas

Esmaspäeva hilisõhtul Viljandis elumajja paiskunud BMW roolis oli 22-aastane Helery, kellel tuvastati narko kiirtestiga kanepi tarvitamise tunnused. Tegemist oli lootustandva noorportlasega ning autohuvilisega.
Loe edasi...

Edgar Savisaar vihjab uue erakonna loomisele? "Siit sai alguse Savisaare toetuse liidu põhidokumendi koostamine"

Edgar Savisaar

Keskerakonna endine esimees Edgar Savisaar kirjutab sotsiaalmeedias Savisaare toetuse liidu edusammudest ja edasistest plaanidest.
Loe edasi...

Häkkerite grupp pani muu hulgas Eesti sularahaautomaate raha välja andma

Häkkerite grupp nimega Cobalt on üle Euroopa rünnanud raha välja andma panevat pahavara kasutades sularahaautomaate. Väljaande International Business Times teatel on rünnakud toimunud ka Eestis.
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO: Keskerakonna, IRLi ja sotside ministrid andsid riigikogus ametivande

Uue valitsuse ministrid andsid täna riigikogus ametivande, mille järel vabastas president Kaljulaid ametist Taavi Rõivase juhitud valitsuse.
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEOD: Tallinna kesklinnast leiti ehitustööde käigus pirakas suurtükimürsk

Tallinna sadama piirkonnas tuli ehitustööde käigus maapinnast välja 305millimeetrine suurtükimürsk, mis transporditi ohutult linnast välja ja hävitati.
Loe edasi...

Säh sulle eestimaist: maaeluminister Martin Repinski kitsejuust tuleb Hollandist

PARIM MAHETOOTJA? Tuntud Eesti toidu promoja Martin Repinski (30) kitsejuust on imporditud ning pole mahetoode. Lisaks mustalt makstud ja maksmata palgad, eiratud hügieeninõuded.
Loe edasi...

FOTO: Palju õnne! Eile uude valitsusse ministriks nimetatud Jevgeni Ossinovski sai teise lapse

Jevgeni Ossinovski ja Triinu Ossinovski

Uues valitsuses tervise- ja tööministri rasket portfelli kandev Jevgeni Ossinovski teatas rõõmsat uudist. Tema abikaasa Triinu sünnitas teise lapse.
Loe edasi...

Tele 2-le tagastatud uued telefonid tõid pirakaks kasvanud inkassonõuded

Möödunud aasta detsembris ostis klient Tele 2-lt telefoni teel kolm telefoni ja sõlmis kolmele mobiilinumbrile ka liitumislepingud. Tarbija tagastas telefonid viis päeva hiljem ning soovis lepingust taganeda. Pool aastat hiljem avastas klient, et Tele 2 nõuab temalt inkassofirma kaudu sisse telefonide väärtuse vähenemise tasu.
Loe edasi...