FOTOD: Jagamismajanduse entusiastid kogunesid riigikogule toetust avaldama

Jagamismajanduse toetajate aktsioon Toompeal

Eesti Jagamismajanduse Seltsi liikmed korraldasid täna hommikul riigikogu ees ühiselt mõtlevate ettevõtjate kogunemise jagamismajanduse toetuseks.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Marina Kaljurand osaleb välisministrina Vabaerakonna võimalike presidendikandidaatide arutelul, kuid eitab kampaaniat

Vabaerakond teatas täna, et asub kuulama võimalike presidendikandidaadi kandidaatide seisukohti, et otsustada, kellele võiks kuuluda fraktsioonipoolne toetus. Oma jah-sõna esinemiseks on andnud Marina Kaljurand, kuid kinnitas, et läheb sinna nii välispoliitilistel kui ka Eesti ühiskonda puudutavatel teemadel rääkima kui välisminister, mitte kui presidendikandidaadiks pretendeerija.
Loe edasi...

Vabaerakond kuulab võimalike presidendikandidaatide kandidaatidena üle esialgu Kaljuranna, Jõksi, Tarandi ja Jõerüüdi

Vabaerakond hakkab sellest nädalast alates korraldama avatud kuulamisi, et saada rohkem aimu nende inimeste seisukohtadest, keda on avalikkuses sobivate kandidaatidena esile tõstetud ja kes võiksid pälvida erakonna ja fraktsiooni liikmete toetust kui mitte esimeses, siis võib-olla teises või kolmandaski ringis.
Loe edasi...

Kaitseuuringute keskuse must stsenaarium: Putin ei teeks Baltikumis Ukrainat, vaid päris sõda

INDIA-RUSSIA-DEFENCE

Täna avalikustati Kaitseuuringute keskuse raport „Läänemere piirkonna strateegilise tasakaalu tugevdamisest“, kus analüüsitakse NATO ja Venemaa sõjajõude Läänemere piirkonnas. Tähtsamaid järeldusi on kaks – NATO ei suudaks praeguses olukorras Balti riike kaitsta ja „roheliste mehikeste“ asemel peaksime kartma päris sõda.
Loe edasi...

K-KOMANDO VIDEO: Politsei tabas inimkaubandust organiseerinud kuritegeliku ühenduse liikmed, Fordi pagasiruumist avastati 11 vietnamlast

Politsei käivitas eelmisel nädalal Lõuna-Eestis ulatusliku politseioperatsiooni, mille käigus peeti kinni kuus meest, keda kahtlustatakse inimkaubanduses ja kuritegelikku ühendusse kuulumises.
Loe edasi...