DELFI FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Tallinnas Kalasadamas sõitis auto vette, kaks inimest viidi kiirabiga haiglasse

Kalasadam

Täna kell 13.20 sai häirekeskus teate Tallinnas Kalasadamas vette sõitnud autost.
Loe edasi...

Soomes kaasmaalasel jala otsast tulistanud eestlane mõisteti viieks aastaks vangi

Myyrmäe sündmuskohal

Eile mõisteti Vantaa ringkonnakohtus süüdi kaks eestlast, kes mullu novembris tungisid kallale kaasmaalasele Tanelile. Üks eestlastest tulistas Tanelit jalga, mistõttu tuli tal jalg altpoolt põlve amputeerida.
Loe edasi...

USA-s Pittsburghis lasti aiapeol maha viis inimest

USA Pennsylvania osariigis Pittsburghi äärelinnas lasti politsei teatel maha viis inimest ning otsitakse vähemalt kaht relvastatud meest.
Loe edasi...

Keskerakonna töörühm uurib, kas Mailis Reps üritas vanainimesi nende teadmata Järvamaalt Raplamaale kantida

Mailis Reps

Keskerakonna juhatus lõi töörühma, mis peab otsustama, kas Mailis Reps üritas vastu nende tahtmist viia Keskerakonna Järvamaa piirkonna Türi osakonnast 15 vanainimest nende teadmata üle Raplamaa piirkonda, mida ta ise juhib. Reps nimetab toimuvat osaks Keskerakonna sisevõitlusest.
Loe edasi...

Autorollo kriminaalasi: Väino Pentus on süüdiv, kohtuasi tema ja Siim Roode üle jätkub

Väino Pentus oma advokaat Marko Kairjakiga kohtus

Autorollo pankrotikuriteo kriminaalasjas sai valmis Väino Pentusele tehtud psühhiaatriline ekspertiis, mis leidis, et Pentus on süüdiv. Ekspertiisi taotles Pentuse kaitsja Marko Kairjak. Järgmine istung Pentuse ja teise süüdistavava Siim Roode üle toimub 5. aprillil.
Loe edasi...

ŠOKK: Rootsis hukkunud Viola Beachi bändiliikmed olid juba enne sillalt alla sõitmist autos surnud?

Viola Beach

13. veebruaril Rootsis autoga sillalt alla kihutanud ning traagiliselt hukkunud Inglise bändi Viola Beach juhtumi asjaolude uurimisel on politsei jõudnud oletuseni, et tegu võis olla surmasõiduki juhi tahtliku teoga.
Loe edasi...

Kalev võtab taas kasutusele klassikalised kommipaberid

Magusatootja Kalev investeeris ligi 1 miljon eurot uutesse pakkemasinatesse, mis pakendavad kompvekke kahest otsast kinnikeeratud, nn. twist-etiketti sarnaselt kunagiste Kalevi kommidega. Uued pakkemasinad väljastavad igaüks kuni 500 kommi minutis.
Loe edasi...

Kesklinn eestlastest puhtaks: Soomes küpseb plaan Tallinnast Helsingisse saabuvad reisijad suunata äärelinna, et asemele tuua Rootsi laevad

Põlissoomlased tahavad Tallinnast saabuvad reisijad suunata Vuosaari sadamasse, et vabastada Läänesadam Rootsi laevadele ja Katajanokka terminal elamu- ja äripindadeks.
Loe edasi...

Meldooniumi leiutanud lätlane: sportlased hakkavad järjest rohkem surema

Kurikuulsa ravimi Mildronat leiutanud lätlane Ivars Calvins rääkis BBC-le tagajärgedest, mis võivad kaasneda meldooniumi keelustamisega.
Loe edasi...

FOTOD: Lambo-mees Henry Kallas pages kohtu eest haigena Šveitsi

Henry Kallase kohtuasi

Täna Tallinnas kohtu ette ilmuma pidanud maksupettuses süüdistatav Lambo-mehena tuntud ärimees Henry Kallas kohtusse ei ilmunud ja redutab jukerdava tervisega Šveitsis, kirjutab Äripäev.
Loe edasi...

FOTOD: 10 Eesti saartel müügis olevat kinnisvarapärli

Kevadpäike viib mõtted eelolevale suvele ja nii mõnigi meist unistab suvekodust, kus lihtsalt lõõgastuda või aiatöödele pühenduda. Leidsime Eesti saartelt kümmekond erilisemat ja müügis olevat suvekoduks sobivat maja või hoonetekompleksi, näiteks mereäärne kodu oma ranna ja mahepõlluga, kaunis maja Kuressaare lossipargi kõrval, talu Vilsandil või Kihnus või hoopis luksuslik eramu Kärdlas...
Loe edasi...