Los Angelese politseiuurija rääkis, kuidas jõuti tapetud Reet Jürvetsoni isiku tuvastamiseni

Reet Jürvetson

Los Angelese politsei endine uurija Cliff Shepard rääkis, kuidas jõuti 1969. aastal tapetud eestlanna Reet Jürvetsoni isiku tuvastamiseni.
Loe edasi...

1981 - ajakirjas ilmus sõna "sinimustvalge". Sellele järgnenud okupatsioonivõimu kättemaksus osales ka Jaak Jõerüüt

JAAK JÕERÜÜT - KIRJANIK, DIPLOMAAT

1981. aasta septembris ilmus ajakirjas Looming luuletus, mille ridade esitähed andsid ülalt alla lugedes kokku “sini must valge”. Luuletuse autor visati ülikoolist välja, karistati ka ajakirja peatoimetajat. Karistamises osales praegune presidendikandidaat Jaak Jõerüüt.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Joel Lindpere: mul on olnud isegi Inglismaa Premier League'ist laenulepingu pakkumisi

Täna karjääri lõpetamisest teatanud Joel Lindpere meenutas Delfi kaamera ees mälestusväärsemaid seiku vutimehena.
Loe edasi...

Kadri Simson: kriminaalkorras karistatud inimese väljaarvamine Keskerakonnast on automaatne ning see on vaja vaid vormistada

Kadri Simson intervjueerib Jevgeni Ossinovskit

Keskerakonna juhatus on tähtsaid otsuseid lükanud edasi kuni selgub, milline põhikiri kehtib. Nüüd on selge, et kehtib vana põhikiri, mille alusel on kriminaalkorras karistatud liikme erakonnast väljaarvamine automaatne ning Keskerakonna juhatusel on vaja see vaid vormistada, leiab Keskerakonna juhatuse liige ja riigikogu Keskfraktsiooni esimees Kadri Simson.
Loe edasi...

Siseminister Hanno Pevkur: vahest on aeg panustada turvalisuse ja riigikaitse tagamisse 5% SKT-st?

„Rõhutan veel kord: meie praegune peamine fookus on idapiir ja ohtudele reageerimine.”Võrumaal Misso vallas Pedetsi jõe kaldal paigaldati eelmise aasta novembris Eesti-Vene kontrolljoonele esimene piiripost. Siseminister Hanno Pevkuri (vasakul) sõnul oli see Eesti-Vene piiri väljaehitamise sümboolne algus.

Riigikontrolli audit: PPA-lt on võetud kogu raha, mis võtta on, ja kui selline suund jätkub, siis peab PPA kümne aasta pärast kolmandiku võrra vähemate inimestega hakkama saama. Siseminister tunnistab, et sisejulgeoleku valdkond on lihvitud punase tsoonini. Kuna kaitse- ja siseturvalisuse valdkond ei peaks saama riigikontrollilt auditeid, kus on küsimärgi all valdkonna jätkusuutlikkus, tuleks julgeoleku eelarve viia 5%-ni sisemajanduse kogutoodangust.
Loe edasi...

Eesti jalgpallitreener saatis alaealistele tüdrukutele endast alastipilte

Illustratiivne pilt

Tänane Õhtuleht kirjutab Eesti jalgpallitreenerist, kes saatis alaealistele tüdrukutele seksuaalse alatooniga sõnumeid ja pilte.
Loe edasi...

Silvi Vrait murdus sõbranna Sirje Pihlapi ees: aita nüüd mind, ma enam ei jõua

Silvi Vrait

Sõbrad Priit ja Sirje Pihlap meenutavad Silvi Vraidi 65. sünniaastapäeval, kuidas lauljanna oli ühteaegu nii üliavatud kui ka kinnine ning kuidas tema elu viimased aastad olid trööstitud, sest naine langes aferisti küüsi, kes lauljanna finantsiliselt laostas.
Loe edasi...

Kas Coopi ühistud ja kasum kaaperdatakse?

Nutikassa

Eesti suurima turuosaga kaubandusühistu Coop teenib suurt kasumit, ent kuidas ja mis kujul jõuab see tagasi ligi 80 000 ühistuliikmeni või võtab keegi rasvasema tüki vahelt endale?
Loe edasi...

Tallinna lennujaamas algab suur remont, hilinevad lennud võidakse suunata Helsingisse või Riiga

Tallinna lennujaam

Tallinna lennujaamas algavad 1. mail suuremahulised lennuliiklusala laiendus- ning rekonstrueerimistööd, mis toovad endaga kaasa järgneva pooleteise aasta jooksul piiranguid öisele lennutegevusele, kuid plaanilist lennuliiklust need piirangud ei mõjuta.
Loe edasi...

FOTOD: Valesti parkija sai Lasnamäel eriti karmi õppetunni!

Valesti parkija Lasnamäel

Delfi lugeja saatis meile fotod, kus valesti parkijale armu pole antud. Arvatavasti teab nüüd juht, kuhu tal järgmisel korral enam parkida ei tasu.
Loe edasi...