PRESIDENDIVALIMISTE BLOGI: Riigikogu esimeses voorus jäi president valimata

Riigikogus jäi presidendivalimiste esimeses voorus president valimata. Pärast häälte teistkordset ülelugemist selgus, et Eiki Nestor sai 40 häält, Mailis Reps 26 häält ja Allar Jõks 25 häält. Kaheksa hääletussedelit olid tühjad. Delfi vahendusel on võimalik kogu päeva jooksul saada ülevaadet toimuvast ning otsereportaažidega viia end sündmuste keskele.
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO: Kummaline juhtum Paldiski maanteel: juht ja kaasreisija vajusid sõidu ajal sügavasse unne

Tallinnas Paldiski maanteel peeti täna kinni kahtlase sõidustiiliga sõiduauto. Auto ukse avamisel selgus, et nii juht kui ka kaasreisija magavad sügavat und.
Loe edasi...

Kindel värk: Pizza Hut ja KFC sisenevad Eesti turule

Tallinnasse, Ülemiste keskuse kõrvale, Peterburi tee äärde ehitatava T1 kaubanduskeskuse plaanidel on oma koht ka KFC ja Pizza Huti kiirtoidurestoranil.
Loe edasi...

Mel Gibson on just sellel uskumatul põhjusel Hollywoodi mustas nimekirjas

10 aastat tagasi arreteeriti Mel Gibson joobes autojuhtimise eest. See polekski olnud tema karjäärile nii hull, kui ta poleks politseinike kuuldes juute sõimanud ja väitnud, et nad on kõikides sõdades süüdi.
Loe edasi...

TERE KOOL: 15 kõige jaburamat lauset, mis vanemad õpetajatele öelnud on

Tuleb välja, et paljude noorte vanemad on oma taktitunde täielikut kaotanud ning esitavad õpetajatele eriskummalisi palveid ning kurdavad asjade üle, mis on lausa naljakalt jaburad!
Loe edasi...

VIDEO: Halb päev töölt puudumiseks. Šeik tegi riigitöötajate juurde üllatusvisiidi. Mida ta nägi?

Araabia Ühendemiraatide šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum külastas eile valitsusasutusi ja nägi palju tühju töökohti. Arvutid surisesid, aga kedagi ei olnud, kirjutab Bloomberg.
Loe edasi...

Grete Šadeiko NFLi staarist poiss-sõber säutsus puhtas eesti keeles

Grete Šadeiko uus armastus, NFLi staar Robert Griffin III on eestlannast niivõrd sisse võetud, et mehe üks viimastest postitustest Twitteris on puhtas eesti keeles.
Loe edasi...

PUBLIKU VIDEO: Ossinovskid jõudsid lahutusprotsessiga lõpuks koos kohtumajja: VAATA, kuidas osapooled varajagamist kommenteerisid!

Täna kell 10 kohtusid Tartu mnt. kohtumajas kinnisel istungil lahutavad ärimees Oleg Ossinovski ning tema abikaasa Irina Osinovskaja.
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO SÜNDMUSKOHALT: Saaremaal hukkus liiklusõnnetuses 56-aastane mees

Täna hommikul kell 6.59 sai häirekeskus teate, et Saaremaal Valjala vallas Masa-Laimjala-Tumala maantee 8. kilomeetril on sõiduauto teelt välja sõitnud.
Loe edasi...

Nordica kommentaar: Tegu ei olnud hädamaandumisega. Reisijad juhtunu tõttu rikkaks ei saa

Lugeja andis Delfile teada, et Nordica eileõhtune lend Pariisist Tallinnase maandus Kopenhaagenis. Tema sõnul peaks lennufirma selle liigitama hädamaandumiseks ning süüdistas neid venitamises ja halba hotelli paigutamises. Ta loodab, et lennufirma kompenseerib reisijaile vaeva. Nordica äriarenduse juht Sven Kukemelk selgitas Ärilehele, mis lennukiga juhtus ning vastas ka küsimusele, kas reisijail on õigus mingit kompensatsiooni saada.
Loe edasi...

Ilmateenistus andis viiele maakonnale äikese, tugeva tuule ja saju hoiatuse

Ilmateenistuse andmetel on täna ennelõunal äikest peamiselt Lääne-Eestis, pärastlõunal suureneb äikesevõimalus ka mujal. Äiksega kaasneb tugevad tuuleiilid ja tugev sadu.
Loe edasi...

FOTOD: Tallinna kurikuulus maja ehitatakse ümber ärihooneks. Vaata, milline see välja hakkab nägema

Täna tuli teade, et 26. augustil sõlmiti Merko Ehituse kontserni kuuluva Merko Ehitus Eesti ja OÜ Pärnu Maantee 22 vahel ärihoone ehitusleping. Seda võib vaadata kui kuiva pressiteadet, kuid tegelikult on selle taga legendaarne hoone, mida tuntakse Kawe keldri nime all. Hoone ajalugu on väga kirju. Siin on asunud nii kinnipidamisasutus kui ka šokolaadiladu. Uut hoonet hakkavad haldama tuntud ärimehed.
Loe edasi...