Lasnamäel traagilises tulekahjus lähedased kaotanud vanaema toetuseks kogutakse annetusi

Tallinnas Lasnamäel puhkes üheksakorruselises kortermajas pühapäeva hommikul tulekahju, milles hukkusid isa ja kaks last, ema on haiglas koomas. Õnnetuses pere kaotanud vanaema jaoks kogutakse Facebookis annetusi.
Loe edasi...

VIDEO ja FOTOD: Rahalistesse raskustesse sattunud pere ei suuda üüriturult korterit hankida ja elab panipaigas

Rahalistesse raskustesse sattunud pere ei suuda üüriturult korterit hankida ja elab panipaigas.
Loe edasi...

Arhiivide sügavusest: Kas tõesti varjas Lenin end 1917. aasta suvel Tallinnas Õle tänaval?

Arhivaar Liivi Uuet avastas endise parteiarhiivi dokumente korrastades huvitava meenutuse, kus väidetakse, et 1917. aasta hilissuvel viibis Venemaa enamlaste juht Vladimir Uljanov (Lenin) salaja ka Eestis, täpsemini Tallinnas Õle tänaval. Fakti kontrollida on küll praktiliselt võimatu.
Loe edasi...

Oktoobris kaduma läinud Jaanus leiti surnuna

Põhja politseiprefektuur andis teada, et 17. oktoobril oma elukohast Tallinnas Sõpruse puiesteel lahkunud 26-aastane Jaanus leiti kahjuks surnuna.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Narva lähedal õhiti Vene päritolu lennukipomm, politsei evakueeris 4,5-ruutkilomeetriselt ohualalt 60 inimest

Narva lähedal Vaivara vallas Olgina külas tehti pärast pikalt kestnud ettevalmistusi kahjutuks Vene päritolu sõjaaegne lennukipomm. Pomm oli 2,1 meetrit pikk ja sisaldas enam kui 100 kilogrammi lõhkeainet.
Loe edasi...

Priit Kutser: minu nõuniku kohalt vallandamise põhjus oli fabritseeritud

Esmaspäeval abilinnapea Taavi Aasa nõuniku kohalt vallandatud Priit Kutser selgitas täna sotsiaalmeedias oma lahtilaskmise tagamaid. Tema sõnul oli põhjus otsitud.
Loe edasi...

FORTE TEST: Eesti filmid! Mitu linateost ühe kaadri järgi ära tunned?

Tänane test on mõtteline jätk eelmise nädala omale, mis oli pühendatud eesti kirjandusele. Nüüd sukeldume kodumaisesse filmiajalukku.
Loe edasi...

MEGAGALERII: Evelin Ilves 48! Vaata, kuidas tänane sünnipäevalaps aastate jooksul on õide puhkenud

Täna, 20.aprillil, tähistab oma 48.sünnipäeva endine esileedi Evelin Ilves, kes vaatamata keerulisele viimasele aastale on edukalt taas jalgele tõusnud ning särab sama kirkalt kui varem. Publik saadab sünnipäevalapsele palavaid õnnesoove ning teeb ühtlasi väikese tagasivaate Evelini fantastilisele tranformatsioonile, millega ta siiani paljude Eesti naiste eeskujuks on. Vaata hiiglaslikku ja põnevat galeriid!
Loe edasi...

Vihane eestlane, äkki oleks aeg rahuneda? Ehk lugu sellest, kuidas ma oma välimuse pärast sõimata sain

Jalutasin eile trennist koju ja kuna müts ununes hommikul kappi, siis peitsin enda kaela, pead ja niiskeid juukseid külmetuse vältimiseks salli alla. Täiesti tavaline päev kuni hetkeni, mil mu mõtteid katkestas (kiirel silmaga hindamisel ilmselt mõnd vägijooki tarbinud) meesterahva möire: "KAO KOJU, T*RA!"
Loe edasi...

Eesti mööblitootja kahekordistas suure välisnõudluse tõttu tootmisvõimsuse

Valdavalt ekspordiks mööblit tootev AS Askala kasvatas tänavu esimeses kvartalis eelmise aastaga võrreldes käivet 37%, investeeris suure välisnõudluse rahuldamiseks uutesse seadmetesse ligi pool miljonit eurot, juurutas kulusäästliku tootmise põhimõtted ja alustas tootmise digitaliseerimist.
Loe edasi...